Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] Liverpool vs. Gyo

Liverpool
 Share

Recommended Posts

nu inteleg de ce va certati atat. si eu sunt incepator, dar chiar si eu pot sa zic ca lucrarea lui Boss3Boss e foarte slaba.

C4D-urile sunt puse AIUREA, RAU, si n-au nici o ordine, nici-o noima. Renderul este de fapt toata imaginea, de pe care este sters BackGround-ul.

www.google.ro pentru a va lamurii. Efectele de pe text,sunt AIUREA, rau !

Lucrarea lui Gyo, este mai reusita.c4d-urile sunt puse frumos, nu pur si simplu aruncate asa. Daca mai lucra la calitatea pozei, era minunat, renderul e mult prea mare.

in concluzie : vote Gyoo

Closed, tot ce stiti este sa va provocati desi ... ce e drept sunteti cam :) sa nu zic cum cu photoshop-ul (unii,nu toti) ... culorile (dupa mine) nici macar nu se potrivesc ... la Gyo mai merge dar la tine, nu (dupa mine).

Daca esti incepator, vezi-ti de treaba ta si de tutorialele tale, nu te apuci sa provoci ca dupa sa iasa scandaluri si certuri si altele (nu pe forum, pe mess si dupa mess continuati pe forum de cate ori aveti ocazia).

Eu cred ca voi va votati pe PILE, adica 'il votez pe x, e prietenul meu' desi lucrarea lui x e mai slaba ca a lu' y ... ma rog.

Ma faceti sa pun o regula, sa trec peste Designeri, sa puneti PSD-urile astea idioate.

Ex :

lucrare

PSD - download link

Asa-mi pare aiurea, sa nu va mai certati.

Revenind la topic. CLOSED. Boss3Boss (ce nick ciudat) cand devii mai experimentat si crezi ca n-o sa mai fie certuri legate de PSD-uri ca acuma, poti sa provoci ... momentan (dupa mine) esti slab.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.