Jump to content

Tutorial - Miss Scanteiuta.

Tachen69
 Share

Recommended Posts

Salutare, B-ZONE, sunt R3mYx si am vazut ca multi m-ati intrebat cum se face acel effect de scantei. Ei bine am facut un tutorial special pentru cei care m-au intrebat. PEACE !

https://www.youtube.com/watch?v=0xcf43A7KW0&feature=youtu.be

AVERTISMENT: Acest tutorial a fost creat 100% de mine.

Prietene inainte sa vii cu, comentarii de genul "Wow, e foarte greu sa faci un background portocaliu, iei niste marijuana de pe google imagini le dai duplicatie , pui un text si niste brush" Vino cu niste lucrari facute 100% facute de tine cum zici, nu niste tutoriale copiate de pe net si puse aici doar ca sa iei designer, se vede dupa ce efecte pui pe text ca nu le ai cu photoshopul.

Edited by Kaddylack

Prietene inainte sa vii cu, comentarii de genul "Wow, e foarte greu sa faci un background portocaliu, iei niste marijuana de pe google imagini le dai duplicatie , pui un text si niste brush" Vino cu niste lucrari facute 100% facute de tine cum zici, nu niste tutoriale copiate de pe net si puse aici doar ca sa iei designer, se vede dupa ce efecte pui pe text ca nu le ai cu photoshopul.

Prost te-o facut mamicuta ta. Ce tutorial luat de pe net ma? E facut special de mine, e postat pe canalul meu de YT, check description

Si daca tot te crezi tu expert te astept cu un battle. Sa nu te mai prind ca postezi daca nu te interesezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.