Jump to content

Cerere - iPost - Avatar & Semantura

uS VARUL iPOST
 Share

Recommended Posts

• Nick: iPost
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Nu am o imagine preferata, dar vreau sa fie ceva legat de animale( inafara de pisici), masinii sau oamenii eleganti. Sau orice am nevoie de o schimbare, si nu prea am ideei, din aceasta cauza las la aprecierea dumneavoastra sa ma surprindeti.
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): -
  • Text: iPost B-Zone Member
  • Dimensiuni: Potrivita.
  • Alte precizari: Cea mai buna creatie v-a primi un + din partea mea. Spot la lucrarii.

• Nick: iPost
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semantura
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Click , Click 1 , Click 2 , Click 3 , Click 4 , Click 5.
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): -
  • Text: -
  • Dimensiuni: Nici mare nici mic potrivit.
  • Alte precizari: Acele 6 imaginii le vreau incluse intr-o singura poza pentru a le pune la semnatura. Cea mai buna minte si imaginatie si asezare v-a primi un + de la mine.

Ps : Celor care se vor chinui vreau sa le multumesc ca poate sa ma ajute.

Edited by RW Varul iPost ZEW

@, ti-am facut si eu 3 avatare, daca vrei sa pun textul in alta parte spune-mi

fqOBkRX.pngCIPm16z.pngISDfeJZ.png

@@Wizzle, Sunt cat de cat ok dar eu nu am vrut doar testul ala iPost mai era ceva langa iPost B-Zone Member. Multumesc pentru nunca depusa.

@, Imi place ideea, este una cat de cat reusita, dar mai astept. Multumesc pentru munca depusa.

@, Nu pre sunt stralucite, dar multumesc pentru munca depusa.

Astept in continuare Avatare si Semnaturii.

johnston chiar este una reusita felicitarile mele, dar mai astept semanturi si avatare vreau sa vad mia multe ideei sa pot sa aleg una .

Da va multumesc pentru creeati avatarele sunt ok, dar mai am nevoie de cateva samanturi deoarece nu m-am hotarat in privinta semnaturilor.

Da sunt foarte frumoase dar cum am spus vreau sa vad si alte idei de la semnatura, deoerece avatare am de unde alege.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.