CristiST1 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Salut.Ma numesc CristiST pe rpg2 si mi-am uitat codul pin cum il recuperez?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @@CristiST1, posteaza aici http://forum.b-zone.ro/forum/1499-account-problems/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @@CristiST1, exact cum a spus şi Wizzle, trebuie să postezi un topic aici, respectând modelul. (modelul îl găseşti acolo) Ca o completare: trebuie să ai acces la adresa de e-mail pe care a fost înregistrat contul şi să nu ai surprize dacă staff-ul alege să nu te ajute. Extras din Regulamentul Serverelor RPG: "2. Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac? A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Ai primit raspunsurile corecte de la Xin si Wizzle, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.