Frankenstein Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Nelămurirea: N-am avut nicio problema cu Google Chrome pana acum, mi-a placut si vreau sa-l folosesc in continuare. Insa nu pot naviga linistit pe un site ca ma redirectioneaza catre altul, de ce? Imi scrie pe fila "redirect" si ma redirectioneaza. Screenshot (în caz că este necesar): Am oferit cam toate detaliile, dar o sa pun daca va fi necesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsAS Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Incearca sa-l reinstalezi. Probabil unul dintre programele instalate a instalat o extensie in browserul tau. Daca nu merge nici dupa ce-l reinstalezi , incearca altul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @, ai "încasat" cu siguranţă un mic virus ce te redirecţionează către reclame. Reinstalează browserul şi şterge tot ce e legat de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 @CsAS, , mersi pentru tot! Mi-a scris, dupa reinstalare, "extensiile nefolositoare au fost dezactivate", iar acum totul e k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Problema a fost rezolvata, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.