BluEEE Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Nick: BluEEE Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Logo-ul sa fie cu fundal transparent. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie o emblema draguta a factiunii 69 pier mobs, sa coincida culorile, sa fie asezate cu scrisul. Text: Sa scrie BluEEE pe logo. Dimensiuni: Sa nu fie prea mare, ceva micut si dragut. Alte precizari: Dau +1, multumesc !! Edited March 22, 2015 by BluEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Like Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 @, A) B) C) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @, Îți ofer +, mulțumesc de lucrări, aștept și altele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Nick: BluEEE Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Logo-ul sa fie cu fundal transparent. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa fie o emblema draguta a factiunii 69 pier mobs, sa coincida culorile, sa fie asezate cu scrisul. Text: Sa scrie BluEEE pe logo. Dimensiuni: Sa nu fie prea mare, ceva micut si dragut. Alte precizari: Dau +1, multumesc !! ai zis că dorești ceva micuț poza am găsit-o pe google images. Edited March 22, 2015 by Layz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @@Layz, Când am zis micuț, m-am referit la TOT, la logo-ul in sine, în fine, și aș vrea ceva original, un logo original cu 69 pier mobs, mulțumesc de încercare ! Aștept și alte lucrurări ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @@DanieI, Al tau imi place, daca ai putea ca textul BluEEE sa fie scris cu albastru si sa fie un alt font, ceva care sa iasa mai mult in evidenta, un font in care E-ul sa fie E, multumesc man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 @, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @@DanieI, Multumesc, ti-am oferit +1. Astept si alte lucrari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blep Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 (edited) @@Blep Blop, Multumesc, astept si alte lucrari ! @, @@AIM MIonut, Va rog din inima pe voi doi sa incercati un logo, multumesc ! Edited March 23, 2015 by BluEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 5 zile fara bump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts