Jump to content

Premium Account Discounts [RPG]

Bobo
 Share

Recommended Posts

S-a ieftinit benzina, s-a ieftinit si PC-ul :)))

Bobo, cu ocazia asta ar fi trebui sa bagi si niste bonusuri pe chilliad, adica, intre 5-20 gold si acel bonus sa fie luat ODATA pe ZI.

@@Bobo,Dai si tu un bon fiscal, o ceva la ce cumpara lumea, pe langa faptul ca vinzi lucruri intr-un joc care sunt licentiate de catre Rockstar ( practic vinzi munca altora )? Astept un raspuns si sper ca nu iau suspend doar pt ca n-am zis "Multumim, excelent, bla bla bla".

@@Bobo,Dai si tu un bon fiscal, o ceva la ce cumpara lumea, pe langa faptul ca vinzi lucruri intr-un joc care sunt licentiate de catre Rockstar ( practic vinzi munca altora )? Astept un raspuns si sper ca nu iau suspend doar pt ca n-am zis "Multumim, excelent, bla bla bla".

Pentru cate cumparaturi online ai primit tu bon fiscal? Eu nu am vazut asa ceva. Stai linistit ca oricum platesc impozit pe profit. Si da, este legal sa vand lucruri intr-un joc. O zi buna.

Multumim, eu cred ca era mai bine sa faceti "25 euro premium account permanent" si "15" euro premium account pe o jumatate de an" and "20 euro pemium account 1 an"

Cine crede ca ar fii mai bine asa + 1 :*

Multumim, eu cred ca era mai bine sa faceti "25 euro premium account permanent" si "15" euro premium account pe o jumatate de an" and "20 euro pemium account 1 an"

Cine crede ca ar fii mai bine asa + 1 :*

E cineva indeajuns de redus incat sa plateasca 25E pe un cont premium? care il ajuta cu aproape nimic?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.