Jump to content

[B-Zone Battle][Winner CappY] Boss3Boss vs F4L CappY

Liverpool
 Share

Recommended Posts

+1 Cappy.Nu se potriveste BG,nu ai facut bine Blocks,macar te-ai chinuit si ai facut un BG + RENDER + TEXT.

ala a bagat un stock si text..

Edited by Gyo

+ 1 Boss3Boss mai frumaosa text..etc..la Cappy a dat cu smudge si a pus un backround atat.Boss3Boss c4d-uri puse bineetc:)

dati 2 palme si iesi pe usa din spate :| eu in locul la designeri iti dadeam interzis aici...

faci posturi nu zic aiurea SUPER aiurea apoi faci provocari /:) flo vs cristal :-J

akm te votezi si singur? :| lol....

Edited by deL

Vote Cappy, e ceva mai frumoasa ca a lui boss.

@OFF Pad tu chiar esti #cenzurat# ?

Lasa-ne frate in pace si du-te pe comunitatea ta de ratati. Copil fara viitor ce esti

Doamne :)) ce provoci ma lumea cand esti varza sa spun asa.

Ce e ala, Silverman versiunea fotbalista ? :)) Cred ca te-ai uitat prea mult la desenele alea galactic footbal, ceva gen.

Serios acuma, intra pe google.ro si cauta-ti tutoriale si invata sa faci ceva calumea.

E normal sa-ti placa lucrarea ta dar cand vezi ca toti voteaza lucrarea persoanei provocate nu mi se pare normal sa te votezi singur si sa dai si motive, vazand bine ca, cel pe care l-ai provocat e mai bun ca tine. Esti ciudat ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.