Jump to content

Vand licente WHMCS - 50 euro - Lifetime (pe viata)

Sherew

Recommended Posts

• Numele produsului: Licenta WHMCS
  • Model: -
  • Starea produsului: Nou.
  • Detalii despre produs: Licenta WHMCS pe viata
  • Preţ: 50 de euro - negociabil
  • Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu schimb.
  • Metoda de plată: - transfer bancar

- paypal

- skrill

- credit orange

- bitcoin

- card credit

• Imagini: kLRQjtm.png
  • Alte precizări: Licenta este pe viata! Pretul usor negociabil! Momentan am numar nelimitat de licente!

Moderator edit:

Atenţie! Această imagine postată de el la Imagini reprezintă un e-mail pe care şi eu am ajuns să-l primesc în urma unor completări pe o pagină web, complet GRATUIT.

Vă recomand să citiţi şi reply-urile de mai jos înainte de a-l contacta.

Pentru cine stie, WHMCS nu ofera licente gratuite, daca ar fi fost bug cum spune Xin ei l-ar fi depistat, nu sunt idioti pe cum crede el. Ma acuza pentru bug cand el nici macar nu a testat, am vorbit cu el prin PM, oferta ramana valabila, eu o foloseste de 2 saptamani licenta si nu am probleme cu ea, daca ar fi fost prin bug cei de la WHMCS ar fi suspendato de mult.

am vorbit cu el prin PM

Nu ţi-am permis să-ţi deschizi singur topicul.

Primeşti interdicţie timp de 7 zile în secţiunea Market.

Dacă mai redeschizi topicul fără acordul meu, postezi altceva în această secţiune în următoarele 7 zile, cer sancţionarea ta cu un punct de warn.

Dacă mai vrei să postezi asta pe aici (după ce-ţi trece interdicţia), trebuie să ai o aprobare de la DaniSteptu sau de la Bobo. Altfel nu-ţi accept.

Nu mă interesează ce buguri rezolvă ei, mă interesează ce vinzi tu aici, iar din ce dovezi am eu, reiese că este o înşelătorie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.