Jump to content

[Portofoliu] YnnA_SweeT

RW SweeT
 Share

Recommended Posts

ROm6jc3.png

Buna ziua. M-am apucat de Photoshop nu de mult, deci nu sunt niste creatii foarte frumoase. Astept pareri, sfaturi.

Acestea sun lucrarile mele.

MSiwBsX.gif4gPrbTs.pngWwBiSjS.pngSriDvDH.pngMEQePsv.gifxScHVpe.gif

eeJnVtX.gif8CF34dj.gifWb7zN4w.gifJlMDmoD.gifDUCwsP4.gifUt7pS6M.gif33y7R8v.gifH8qFdXd.pngjWVjaca.gifdiakXRB.jpg3Nkuh8w.gif2ys77ON.gifUfwejzG.gificKhBXm.gifz7u2wbv.gifE4cW4bo.jpg1T2Uxzl.jpgoie_Dr_M5_SECI68_NB.png

oie_fy_C2vskaojr_B.pngoie_l_UVnvw_Gw4_Scg.pngoie_c_LF5pp_JR2c7_C.pngoie_Ay_BBj_Ye_YPRRT.jpgoie_2woe8rotb07_Y.jpgoie_oie_animation.gifoie_C19m_VT0m_Mf11.jpgoie_Sc_Mcz_Ey_Lw_EYV.jpgoie_UFi0_PT70z_H9u.jpgoie_06qc_Wgn_Rkd_Bi.jpgoie_VHp_Yuq_MXOu1i.jpgoie_sy_YJsf_Ujk5_RG_1.gif

Semnaturi/logo:

zSYkIHZ.pngZTsVBld.pngExd0AYX.pngrpY4pRR.gif

la6TgHF.pngSb25mxs.pngdUDdof0.pngngWed1P.pngCAQbZDR.pngIJitBU5.png

Awe52tF.pngBxTG396.png

WsbJpBC.pngoie_65avw2_H6dm6m.png

gpoZTAt.pngIV7eOvV.png

Edited by RW SweeT

tinand cont ca esti la inceput, abuzezi de bass efect, dar e bine sa sti sa il faci. Ai grija la resize ,tine shift apasat cand tragi de colturile la imagini.

Nu trebuie sa incepi neaparat cu avatare, eu te sfatuiesc sa te uiti pt inceput la tutoriale pt editarea textului, sa inveti sa dai un efect frumos oricarui text. Nu abuza de un singur tip de font, sunt cu milioanele, eu majoritatea fonturilor le am de pe dafont.com

Succes pe viitor.

Extrem de frumos...Ai +1.Imi poti face te rog si mie un avatar cu cel al lui Vaga,dar sa scrie undeva [9mm]Raul_Boy cu un font si culoare frumoasa..si deasupra palmei sa scrie LV Taxi Legend.Multumesc.

ca un mic sfat la text, pune textul pe smooth sau strong, ca să nu se mai vadă acei pixeli de pe font, iar după drop shadow

cum zice și ionuț, nu mai abuza așa mult de bass, ești la început, preocupă-te de efecte în primul rând..

sunt ok! felicitări

Edited by Layzz

@@layzz, Multumesc. Chiar ma intrebam de ce se vede asa la text. Era pus pe None.

Nu-i nicio problemă.

@@RW SweeT, alt sfat la redimensionări, atunci când redimensionezi, ține apăsat pe shift, și trage de colțuri, e mult mai ok!

Edited by Layzz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.