Amuly Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum pot să anulez cererea de schimbare a email-ului de pe website?Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie. Alte precizări: Sper să mă ajutaţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Dar cu ce te deranjeaza? Ca doar nu-ti apare nici o schimbare langa adresa de email, nu scrie "in pending", nimic. Sau s-a bagat unul sa-ti sparga contul? Oricum atata timp cat ai acces la email nu patesti nimic. PS.E posibil sa trimita 2 link-uri cand primesti mesajul confirmarii, unul pentru a confirma si altul pentru a anula. In caz contrar, n-ai cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted April 11, 2015 Author Share Posted April 11, 2015 Dar cu ce te deranjeaza? Ca doar nu-ti apare nici o schimbare langa adresa de email, nu scrie "in pending", nimic. Sau s-a bagat unul sa-ti sparga contul? Oricum atata timp cat ai acces la email nu patesti nimic. PS.E posibil sa trimita 2 link-uri cand primesti mesajul confirmarii, unul pentru a confirma si altul pentru a anula. In caz contrar, n-ai cum. Mi-a spart cineva contul si a incercat sa-mi schimba e-mail-ul, mie mi-a trimis e-mail si imi zicea sa apas pe link daca vreau sa confirm sa il schimb, dar eu nu vreau sa-l schimb, si nu stiu ce sa fac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Mi-a spart cineva contul si a incercat sa-mi schimba e-mail-ul, mie mi-a trimis e-mail si imi zicea sa apas pe link daca vreau sa confirm sa il schimb, dar eu nu vreau sa-l schimb, si nu stiu ce sa fac...Atunci nu apesi pe link-ul respectiv. Poti sa-ti faci o adresa noua si sa schimbi adresa, insa sa o stii doar tu. Inainte de asta poti schimba parola si pinul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted April 11, 2015 Author Share Posted April 11, 2015 Atunci nu apesi pe link-ul respectiv. Poti sa-ti faci o adresa noua si sa schimbi adresa, insa sa o stii doar tu. Inainte de asta poti schimba parola si pinul. Cum sa schimb parola si pinul daca contul meu a fost spart si nu mai pot sa intru pe el? Am incercat sa schimb parola pe website, dar cand dau click pe linkul de confirmare imi spune ''Wrong code''... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 @, 1 . Nu cred ca se anuleaza si 2. Uitate pe mail acolo e posibil sa fie solutia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Cum sa schimb parola si pinul daca contul meu a fost spart si nu mai pot sa intru pe el? Am incercat sa schimb parola pe website, dar cand dau click pe linkul de confirmare imi spune ''Wrong code''... Aha, eu am inteles altcumva. In fine, daca mai ai acces la email poti reusi ceva, daca nu, s-a dus naibii totul. Daca situatia sta in favoarea ta si mai ai acces la email, poti sa dai la "Forgot your pasword" si s-o recuperezi in felul asta. O pui cum vrei tu, pune una solida si pe urma schimbi si pinul si gata. Daca situatia nu e in favoarea ta, cum am zis si mai sus, nu mai are rost sa mai incerci. Cum nici adminii nu intervin, n-ai cum sa reusesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 @, ai rezolvat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 @, ai rezolvat? Nu, am renunțat și mi-am făcut alt cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Nu, am renunțat și mi-am făcut alt cont. Pot inchide topicul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.