FaNnaTyk Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut B-Zone unde pot gasi Gta 4 in torent sa mearga ? Si daca-mi merge pe pc ca am un pc praf ! Va rog sa nu-mi spuneti sa caut pe google ca am catutat si am gasit cele cu virus ... Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 @@FaNnaTyk, B-Zone nu încurajează pirateria. Dacă doreşti să cauţi, caută pe Google. Cumpără-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 @@FaNnaTyk, Il sustin pe Xin , in plus cu 2GB RAM ai cam 10 % sanse sa iti merga . Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 @,uite aici cerintele,nu vorbi daca n-ai habar http://www.realitatea.net/grand-theft-auto-iv-pentru-pc-cerinte-de-sistem_381166.html Nu incurajati pirateria,dar san andreas il aveti piratat a?Am mai auzit-o si pasta... Depinde de placa ta video daca suporta,eu cu un radeon hd4850 ducea jocul la mediu(imi incalzea tara placa video,cu totusi ca aveam fan pe el),avand 6gb ram si un procesor haswell g1820 de 2.7,si tot aveam ceva lag... O sa-ti duca,dar in lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNnaTyk Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 @,uite aici cerintele,nu vorbi daca n-ai habar http://www.realitatea.net/grand-theft-auto-iv-pentru-pc-cerinte-de-sistem_381166.html Nu incurajati pirateria,dar san andreas il aveti piratat a?Am mai auzit-o si pasta... Depinde de placa ta video daca suporta,eu cu un radeon hd4850 ducea jocul la mediu(imi incalzea tara placa video,cu totusi ca aveam fan pe el),avand 6gb ram si un procesor haswell g1820 de 2.7,si tot aveam ceva lag... O sa-ti duca,dar in lag. Multumesc +1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Configuratiile iti sunt prea slabe... Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.