Jump to content

Problema windows 7...

Share

Recommended Posts

Nume: Cristea Silviu

Varsta: 17

Ce problma ai?: Am scris mai jos problema mea

O scurta descriere a situatiei: Este mai joc descrierea problemei

Screenshot: (IMG:http://i42.tinypic.com/2vl7hmx.jpg)

Ce versiune de windows ai: 7

Salut.

Am si eu o problema cu windows 7, o sa va descriu problema mea.

1. Acum 3 zile am reinstalat windowsul si mi-am bagat windows 7 deoarece imi place multe la el si m-am saturat de vista iar pe xp imediat iau virusi.

2. Dupa ce l-am instalat am avut o surpriza,partitia D trebuia reformatata asa ca am luat HDD l-am bagat la altcineva in pc si il citea (avea windows vista)

3. Asa ca am bagat si eu iar windows vista,spre sursprinderea mea am putut sa accesez aceea partitie.

4. Cand am vazut acest lucru am instalat din nou windows 7.

5. Termin instalarea tot,cand surpriza partitia D lipseste.

6. Precizez ca am doua HDD pe unul tin windowsul,iar pe celalalt tin fisierele.

7. Va rog frumos ajutatimă si pe mine.

(IMG:http://i42.tinypic.com/2vl7hmx.jpg)

Desii n-am avut nici-o data si nici nu recomand HDD Portabil ( ca asta am inteles ca ai tu.. ) Probabil, trebuie sa pui un windows care-ti vede HDD-u' , copiezi fisierele ( DVD, Stick etc.) si apoi bagi 7 si 'razi' D-ul. SI eu am patit la fel cand am instalat prima data 7. Tin sa mentionez ca pun softul de cel putin 1 data pe luna, si nu mi-ar convenii sa formatez de fiecare data. Chestia cu nu vede, probabil Vista-u' si-a lasat vre-o chestie acolo. Imi scapa denumirea in momentu' de fata. Oricum trebuia reformatat D-ul dupa schimbarea de la XP/Vista -> 7 . Daca dai sa vezi fisierele ascunse, o sa vezi ca gasesti update-uri acolo. La 7 eu n-am nici una, desii am update la zii. Sper sa-ti fie de folos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.