Jump to content

[Problemă] GOODKiLLĂU.

Tele

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce primesc următoarele erori + crash după ce am instalat un c-hud? Watch 720p.

Screenshot (în caz că este necesar): https://www.youtube.com/watch?v=RTI495j3rsw&feature=youtu.be

Alte precizări: Folosesc ultima versiune de cleo (care include și un silent asiloader).

În caz că trebuie un anumit cleo/asiloader, aș aprecia un link de download corespunzător.

Mdea modurile nu corespund , cel mai bine dezinstaleaza ..

Pune alt Crack,hoodlum parca se numea.

E crack-ul bun. Aici e vorba de cleo/asiloader presupun, crack-ul n-are treabă cu așa ceva.

Asa mi se intampla si mie din cauza modurilor, nu corespund unele, din cauza asta mi-am reinstalat gta-ul de atatea ori, daca scoti modul o sa-ti dea mai mult crash. mi se intampla si mie reintaleaza-l parerea mea

Doar am probat acel mod, m-a dus puțin capul să îmi țin niște fișiere originale decât să tot dau reinstall.

Mai aștept în continuare păreri.

Doar am probat acel mod, m-a dus puțin capul să îmi țin niște fișiere originale decât să tot dau reinstall.

Mai aștept în continuare păreri.

@, Anti-crash ai incercat?

Poate e de la modurile care apar ca erori, InterfaceEditor, Cleo ș.cl., încearcă să le reinstalezi, dar tocmai ai menționat problema: folosești cleo care are și SilentAsiLoader, folosește-l pe ăsta zi cu cum merge: http://cleo.li/

Am zis destul de clar că folosesc versiunea aia de cleo.

Mă rog, nimeni nu a dat un răspuns calumea.

Renunț la acel c-hud, topic closed.

@@Skyntei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.