Jump to content

Problema Windows 7 Ultimate

South Edison

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, de cand mi-am reinstalat Windows 7 Ultimate am probleme cu microfonul, pur si simplu nu imi merg driverele audio ( nu pot vorbi folosind microfonul dar in rest aud totul) cand eram pe XP mergea totul ok..Doar ce am aflat ca nu am VIA HD Audio instalat in PC, imi puteti da un link de unde pot sa iau acest driver si sa fie functional?
Screenshot (în caz că este necesar): --

Alte precizări: Nu am nevoie de posturi pentru +1. Vreau niste site-uri oficiale si functionale nu toate bazaconiile pline de virusi si alte chestii. Vreau sa stau de vorba cu cineva care stie ce e de facut nu incepatori.

Edison , un simplu update e deajuns , detecteaza driverele automat .

@, Am sa incerc.

@, Post pentru +1. Multumesc mult.

postul lui andrei nu e deloc pentru +1. Daca tu spui ca e prima data cand ai windows 7 si pana acum ai instalat driverele numai dupa CD atunci s-ar putea sa fie si aceasta o problema deoarece windows 7 e mai nou si nu toate driverele pe care le foloseai tu pe xp sunt compatibile si windows7. Normal windows7 vine direct cu driverele instalate, dar recomandat este sa ti le bagi manual de pe net sau de pe niste cd-uri noi cu drivere dedicate windows 7 pentru ca nu mereu driverele pe care ti le instaleaza windows 7 la instalare sunt ceea ce ai tu nevoie.

1. Incearca sa iti iei driverele de pe site-urile oficiale cu drivere(fiecare driver apartine de o firma anume, de exemplu driverele de la placa video nvidia le gasesti pe site-ul de la nvidia si ai acolo multe versiuni/update-uri)

2. Ia un program care iti instaleaza automat driverele de care ai tu nevoie. (Ex: DriverGenius si multe altele)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.