Jump to content

[GIFT] 12 avatare cadou.

Yoky
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Am decis sa fac si eu niste avatare cadou pentru membrii comunitatii care nu pot face o cerere si nu se pricep sa-si faca singuri.

Acest pack contine 12 avatare, unele cu textul b-zone unele fara, cele fara sunt umpic mai vechi decat celelalte care le-am facut astazi.

Sper sa va placa:

Qw9cAaU.pngEv1qw7X.pngnXBG8Xp.pngxjWQ0tl.png85F9V6s.pngaRJDz1u.pngubHz8PR.pnggqsFShG.png1XbKpnO.png4JP57NH.pngJFQv4bu.pngpbCbvHV.png

Toate avatarele sunt facute de mine, am .PSD la toate.

Sper ca v-au placut. In cursul zilei de maine voi reveni cu un pack mai mare, cred ca de 50 de avatare + 10-15 logo-uri cu "Welcome to my profile"

+

Link catre portofoliul meu:

http://forum.b-zone.ro/topic/220309-portofoliu-zenek/page-9#entry4080705

Edited by Zenek

Efectele sunt frumoase dar textul arăta mai bine pe None decât pe Sharp, părerea mea. Felicitări pentru efort, așteptăm celălalt Pack.

lol :)) este pe none

On: Va multumesc!

xjWQ0tl.pngaRJDz1u.pngubHz8PR.png85F9V6s.png psd, nu ai scris b-zone pe ele si le-am vazut pe alte comunitati facute de ALTI designeri

xjWQ0tl.pngaRJDz1u.pngubHz8PR.png85F9V6s.png psd, nu ai scris b-zone pe ele si le-am vazut pe alte comunitati facute de ALTI designeri

:)) De alti designeri adica eu, uite poze cu psd, nu esti tu in stare sa-mi ceri da sa nu incepi ca-s ripper in acest link gasesti poza cu psd la imaginile care mi le-ai cerut: http://imgur.com/a/P19LC

Zenek e unul singur peste tot man

Edited by Zenek

Va multumesc foarte mult.

Deoarece data trecuta nu m-am tinut de promisiune si nu am postat pack-ul sambata trecuta deoarece nu am prea avut timp, pe data de 1 mai voi posta un pack mult mai mare care va contine avatare plus logo-uri cu '' welcome to my profile ''.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.