Jump to content

Portofoliu & ACEKILL

ACEKiLL
 Share

Recommended Posts

Primele doua creatii par muncite, dar celalte sunt pur si simplu luate de pe net. Felicitari pentru postare.

Care dintre ele ? Sunt creatii proprii, nu am nimic furat poti verifica pe rivala pacat ca nu salvez psd la avatare, doar la rendere. Imi poti lasa orice stock si ti-l fac daca nu iese lucrarea buna insemna ca sunt copiator ceea ce nu sunt.

Nu prea vad ceva deosebit la acest portofoliu, dar poate o sa mai postezi, no?

Vom vedea...

Am facut topicul de 10 minute, am mai multe creatii dar nu inteleg dc nu mii se vad imaginile mari si doar asa mici cand dau attach files, daca le pun de pe imgur dc nu se posteaza ?

Desigur am sa mai postez astea sunt cateva exemplare, dintre care mai aveam 4 care nu le-am putut posta ca sunt prea mari sa adaug prin attach,

Nu mi se par asa reusite, dar felicitari.

Wut ? ok si motivul....

Sunt de acors cu tine.

Serios ? Copiate de pe internet ? stati sa mii se faca toate updaturile la cont sa pot posta normal ca omu sa va arat arta, auzi copiate de pe net daca tu gasesti aia pe net esti tare.

e2tmc7L.jpg

Fc1Z4HR.jpg

Lucrezi cu Photoshop sau in Paint (xp) ? Mie unul mi se pare ca folosesti Paint , arata foarte aiurea textul , m-ai facut curios cand ai zis ca o sa arati ''arta'' .. Ai cautat niste avatare pe internet si gata..

Citez'' Imi poti lasa orice stock si ti-l fac daca nu iese lucrarea buna insemna ca sunt copiator ceea ce nu sunt.''

Fa-mi un avatar din asta , marime 150x300 , bordura , text '' Kevin95 ''

falling-success.jpg

Lucrezi cu Photoshop sau in Paint (xp) ? Mie unul mi se pare ca folosesti Paint , arata foarte aiurea textul , m-ai facut curios cand ai zis ca o sa arati ''arta'' .. Ai cautat niste avatare pe internet si gata..

Citez'' Imi poti lasa orice stock si ti-l fac daca nu iese lucrarea buna insemna ca sunt copiator ceea ce nu sunt.''

Fa-mi un avatar din asta , marime 150x300 , bordura , text '' Kevin95 ''

Ok cauta-ma pe rivala si vezi portofoliul meu, acela este un text care il folosesc pt rendere.

Poftim: PTtVdhw.jpg

post-90904-0-40147300-1430146381_thumb.jpg

Frumos avatar, ar trebui să taci Kevin, când o să înveți să pui un layer style pe text, atunci să comentezi. Crezi că ști ce înseamnă noțiunea de graphic designer, nu are nici o legătură cu ceaa ce faci tu. Tu, fața de el parcă ai lucra în Avira pe telefon, crezi că avatarele alea ușoare țin de gust, nu, țin de tehnică. Când o să ai o anumită experiență în Photoshop, să vi și să comentezi în așa mod.

Am facut topicul de 10 minute, am mai multe creatii dar nu inteleg dc nu mii se vad imaginile mari si doar asa mici cand dau attach files, daca le pun de pe imgur dc nu se posteaza ?

Desigur am sa mai postez astea sunt cateva exemplare, dintre care mai aveam 4 care nu le-am putut posta ca sunt prea mari sa adaug prin attach,

Trebuie să ai o vechime pe comunitate, parcă o săptămână, ceva de gen-ul.

Așteptăm și alte creații.

O sa postez mai rar dar in schimb voi face cate un ''pack'' cu diferite teme gen ''semnaturi, rendere, logo-uri, avatare''.

5gaiBDO.jpggB2Bq8m.jpgYocgLy5.jpgTA8WqPo.jpg

0D8rvVh.jpg4PsprzC.jpgyLzRxIl.jpgtQarLcl.jpg

E7NXds9.jpg

1jRvFF1.jpg

Edited by ACEKiLL

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.