Jump to content

SilviuM - Lag in GTA IV

Recommended Posts

Nume: SilviuM

Ce problema ai?: Am lag mare si nu e PC de unica folosinta.

O scurta descriere a situatiei: O sa incep printr-o comparatie. Ma joc Smite, Assassins Creed III, Need for Speed The Run, Skyrim, CoD Black Ops 1,2 si Ghost la High / Ultra (cu grafica data la maxim), iar cand joc GTA 4 am un lag groaznic. Nu imi pot da seama de ce si ma scoate din sarite rau. Mentionez ca acum vreo 3 luni m-am jucat GTA 4 la ultra, de pe acelasi PC si nu i-am facut nimic de atunci.

Screenshot:

PC-ul http://i.imgur.com/ID98GTV.png[] [] http://imgur.com/a/Tjou5

Video cu un placut gameplay de GTA 4:

Alte precizari: Daca nu gasesc o solutie il sparg...

Cum te-ai aspepta sa n-aiba lag pe conserva aia? Degeaba procesorul tau e octa-core daca un core este de toata jena, de aceea nu pot suferi procesoarele AMD, dupa ce ca se incing de ti se topesc in carcasa au si core-urile extraordinar de slabe.

Plus ca ai 4 GB RAM, ceea ce este cerinta minima.

Incearca un reinstall la windows totusi, nu pare prea normal ca jocurile sa-ti sacadeze asa...

Poate ai un virus, cine stie.

Edited by Covrigel

GTA IV este cel mai prost optimizat joc pentru PC existent.

Poti compara PC-urile cu acel joc gen: Joc GTA IV la high, e bun PC-ul.

Serios, nu ai ce sa-i faci.

Cum te-ai aspepta sa n-aiba lag pe conserva aia? Degeaba procesorul tau e octa-core daca un core este de toata jena, de aceea nu pot suferi procesoarele AMD, dupa ce ca se incing de ti se topesc in carcasa au si core-urile extraordinar de slabe.

Incearca un reinstall la windows totusi, nu pare prea normal ca jocurile sa-ti sacadeze asa...

Poate ai un virus, cine stie.

Esti batut in cap destul de tare, daca ai avea minime cunostinte despre un PC ti-ai da seama ca problema e transferul de date, ori e puturos hddu ori ramu e plin. Din cate vezi merge mai fluent dupa ce incarca texturile or whatever decat iti merge tie solitaire. Si poti continua sa cumperi dual core de la intel la pret de octacore AMD, eu sigur nu ma supar.

GTA IV este cel mai prost optimizat joc pentru PC existent.

Poti compara PC-urile cu acel joc gen: Joc GTA IV la high, e bun PC-ul.

Pentru ca nu iti merge tie pe pentium nu inseamna ca nu e optimizat. L-am jucat pe cel putin 5 configuratii diferite si merge foarte ok, nu e foarte optimizat, dar e destul de ok. Mai ales la ce rezolutie are, il rulam in 2008 pe dual core si rezolutie mai mare fara probleme. Apropo, deja din 2010 orice petarda de PC ruleaza gta 4 pe high.

Dupa cum se comporta ori e problema de ram sau de hdd, poate un defrag ajuta.

Totusi inca ma intreb de ce ai cenzurat buildul la windows!?

Edited by SubaruWRX

Sa faci plici ca 4GB Ram e minimul cerut? Cere 1GB ram deci exculd ipoteza cu rami insuficienti. Si cu toate ca vorbesti in necunostinta de cauza, chiar daca ar fi ca tine si amd-ul ar fi praf, un eight core combinat cu restul conservei ar trebui sa duca jocul asta lejer.

Da un click, daca sti cum: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=77&game=Grand%20Theft%20Auto%20IV

Trebuie sa fie ceva in neregula din moment ce joc multe jocuri peste GTA 4 la ultra, iar la jocul asta indiferent ca e pe low/high merge de pare il joc de pe telefonul fix.

Detaliaza te rog. In primul rand ce crezi ca au rami si hdd-ul? In al doilea rand ce este un "defrag" si cu ce ajuta?

PS: "Totusi inca ma intreb de ce ai cenzurat buildul la windows!?"

Am vrut sa imi etalez calitatile in paint :)) .

Am rezolvat. Am folosit un update de pe filelist. Multumesc mult .

Edited by South Silviu

Esti batut in cap destul de tare, daca ai avea minime cunostinte despre un PC ti-ai da seama ca problema e transferul de date, ori e puturos hddu ori ramu e plin. Din cate vezi merge mai fluent dupa ce incarca texturile or whatever decat iti merge tie solitaire. Si poti continua sa cumperi dual core de la intel la pret de octacore AMD, eu sigur nu ma supar.

Pentru ca nu iti merge tie pe pentium nu inseamna ca nu e optimizat. L-am jucat pe cel putin 5 configuratii diferite si merge foarte ok, nu e foarte optimizat, dar e destul de ok. Mai ales la ce rezolutie are, il rulam in 2008 pe dual core si rezolutie mai mare fara probleme. Apropo, deja din 2010 orice petarda de PC ruleaza gta 4 pe high.

Totusi inca ma intreb de ce ai cenzurat buildul la windows!?

Probabil el credea ca buildul ala e un cd key sau ceva, nu stiu...

Iar GTA 4 nu-l ruleaza chiar orice PC din 2010 pe high lejer, eu cu vechea mea placa video, nvidia gtx 460, care era decenta pt 2010-2011, nu puteam sa-l joc pe high si sa am fps normale, bine, ma tragea in jos si procesorul atunci. Cu noile drivere nvidia, eu am in jur de 30-40 fps cu patch 1.0.4.0 in GTA IV acum, pe GTX 770...

Edited by RevirdDab

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.