Jump to content

[B-Zone TV] Drift Skills 1

Bubbless
 Share

Recommended Posts

@@Bubbless, din cate stiu eu, este foarte foarte dificil sa faci cu tastele astfel de drifturi, ai folosit joystick ?

Oricum, frumos. Felicitari, iti voi da +1

Frumos clip, cu toate acestea cred că este copiat. Este foarte ușor să descarci un clip de pe YouTube și să-l reuploadezi sub alt nume. În thumbnail deasupra mașinii în dreapta se poate vedea scris Drift Community 0.3c. 0.3c este o versiune de SA-MP lansată în 2011 când serverul Movie nici nu exista. Nu văd nicio activitate recentă de a ta pe forum, mai ales în secțiunea B-Zone Clips ceea ce mă face foarte sigur că ai plagiat acest clip. Respect munca fiecărui jucător care încearcă să facă un clip și să evolueze în viitor, însă nu îmi place când cineva este felicitat pentru ceva la care nu a avut nicio contribuție. O să găsesc curand și clipul original și îți voi demonstra că am dreptate.

Adevarat. Nu cred nici eu ca acesta este un clip facut de tine, nu ai deloc activitate pe forum mai ales.

Apreciem playerii care isi dau silinta sa faca un film/scurt clip bun, dar nu imi place sa vad pe cineva care copiaza munca altuia, ba chiar versiunea aceea este lansata in anul 2009, deci nu o sa te duci prea departe cu acest clip.

- Si eu l-am felicitat. Analizand spusele tale, vad ca ai dreptate. In plus, nu stie cum se numeste melodia, iar cineva a intrebat mai sus, intro-ul pare unul destul de avansat pentru tehnologiile se editat din 2015, iar clipul e de 2011... Aceeasi parere o am si eu.

Edited by Detective Gabi

Pai hai sa incepem.

In primul rand aia e doar o poza gasita pe net in care am scris drift pe ea in PHOTOSHOP,nu are vreo legatura cu videoclipul.

Pe tine (cel care m-ai acuzat de plagiat) , te rog frumos sa-mi arati videoclipul original daca tot iti sustii pararea.

Videoclipul este facut cu 2 zile inainte sa-l pun aici pe forum.

Nu am activitate pe forum deoarece nu joc SA:MP,si nu as juca pe B-ZONE.. De ce am pus videoclipul aici daca nu joc? Pentru ca pe acest server l-am facut.

Multumesc celor care m-au inteles.O zi cat mai buna va doresc.

Edited by Bubbless

@Bubbless mai bine taci ca nici macar nu stii cum se numeste melodia folosita in clip.

Ai venit asa de niciunde sa faci un video la care nu ii stii nici macar melodia daca zici ca l-ai facut tu, stii bine ce am zis fiecare, nu incerca se negi.

Nu esti bun la ceva, nu fura, macar asta sa faci.

Daca tu l-ai editat, atunci tu stiai care era melodia din clip.

Jalnic, ai modificat thumbnailul să nu vadă restul că am dreptate. :)) Cum a spus și Răzvan, dacă e clipul tău știai cum se numește melodia, nu e greu să copiezi un clip și să-i pui un intro în față să zici că e al tău.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.