Jump to content

[GIFT] 14 avatare + 15 logo-uri.

Yoky
 Share

Recommended Posts

GiptkRw.png

Salutare, asa cum v-am promis, am revenit cu un pack de avatare + logouri.

Din pacate am fost plecat si nu am avut timp sa fac prea multe.

Sper sa va placa si sa le purtati cu placere.

5fvTvF0.pngeAt1uN1.pngNaASHu3.pngSQ9XopN.pngOTKz7Fh.pngS6REEOf.pngetp8uoo.pngkC5Nb8f.pngsHgSBUk.pngl7tLjNP.pngnOLJqch.pngUcZWuMG.pngxsSXHLw.png6IU1yHa.png

Logo-urile cu "Welcome to my profile"

v1

3F9ti19.png

H4t2Frq.png

Mu2aHA2.png

NL1lndT.png

oRO2GWI.png

v2

ouyDsll.png

jYNQDPc.png

JDdZSjU.png

a40reSm.png

JtuP5Mu.png

v3

g0a607A.png

gm6PKr2.png

ZUlApGQ.png

AViIKaS.png

2KgBNJt.png

Sper ca v-au placut, daca v-au placut si apreciati munca mea m-as bucura enorm sa primesc +1

Va multumesc!

Genial, fabulos, incredibil, senzationale aceste lucrari!*

*glumesc, sunteti penibili cu astfel de postari, aveti portofoliu postati-le acolo.

Edited by F4L oTo

Ce zici de asta http://forum.b-zone.ro/topic/96036-exemple-de-suveniruri-nepermise/ ? E o problema destul de buna?

Omg, am zis ca doara daca considera ca merit si apreciaza as aprecia enorm nu ca layz la topicurile lui cu, cadouri in care zice: "accept si +1" si este si designer, ma scutesti ma? Nu am zis: "Am postat pentru +1, sau vreau +1, nu am cersit, am zis ca doar apreciez daca mii se va acorda, te iei de mine, ia-te si e layzz ca el zicea in cerseala.

Omg, am zis ca doara daca considera ca merit si apreciaza as aprecia enorm nu ca layz la topicurile lui cu, cadouri in care zice: "accept si +1" si este si designer, ma scutesti ma? Nu am zis: "Am postat pentru +1, sau vreau +1, nu am cersit, am zis ca doar apreciez daca mii se va acorda, te iei de mine, ia-te si e layzz ca el zicea in cerseala.

Nu ma iau de nimeni, mi se rupe ce faceti voi, eu doar ti-am zis ca nu e corect sa postezi aici cacaturile alea, pardon de exprimare.

la fiecare reply de-al tău legat de design mă incluzi și pe mine, de ce?

dai mention și edit, să nu fie off topic.

Foarte bune aceste lucrari, felicitari!

+1

http://forum.b-zone.ro/topic/96036-exemple-de-suveniruri-nepermise

nu strica sa citesti asta inainte sa postezi aici.

a pus si oto acel link, tu de ce mai vi sa te bagi? daca nu sti sa citesti commurile nu te mai baga jon.

eu am spus ca doar apreciez daca voi primi +1, nu ca altii care zic ca "vor +1"

O zi placuta sa ai!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.