Jump to content

Sectiune Mituri, lenende, paranormal, fantezie.

Recommended Posts

Model pentru întrebări:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Ma chinui sa iau moderator la curiosities, dar toate posturile pe care le-am pus sunt puse la gunoi.

Am postat un topic cu niste anomalii, de exemplu un cap de schelet apare sub un tramvai, o bulgaroaica vorbeste la telefon in 1924, chestii destea legende urbane si au fost puse la gunoi pe motiv ca sunt stiri.

Vreau crearea unei sectiuni speciale destinata miturilor, fanteziei, legendelor,
Screenshot (în caz că este necesar):Nu

Alte precizări:Nu am vazut decat sectiune destinata SF-ului dar Paranormalului nu.

Daca le postez la stiri nu are sens, nu sunt stiri, daca le postez la curiosity sunt sterse, ar fi frumos.

@, Citeste bine ,, orice topic care nu este conformat la regulamentul sectiunii va ajunge acolo .. ''

Nu e de mirare, ai citit regulamentul în parte?

Poate nu postezi tu unde trebuie sau nu faci conform regulamentului, de ce nu întrebi pe moderatorul secțiunii printr-un Pm de ce ți le tot şterge sau unde sa le postezi!

Succes.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.