Jump to content

[Winner rOOkEt][B-Zone Battle]rOOkEt vs. FunkerMan

THESIGN.
 Share

Recommended Posts

Vote FukerMan.

Mai bine, ati invata sa faceti sig-uri , apoi battle-uri ( un sfat prietenes )

Guest RiSiNGxLEGEND

slabe amandoua, grav.

il votez pe rooket doar pentru text-ul acela reusit.

OMG. Voi vedeti ce scrieti ? Cum sa votezi pe rOOket , care n-a facut nimic la lucrare , nici semnatura nu e aia , este prea mare , textul este praf , Acel Prince of Persia e de la stock ,ce a folosit ? o textura inchisa si asta e tot ? cred ca pot continua la nesfarsit . Nu cred ca stiti deloc photoshop , comparand si in acelasi timp votand lucrarea lui rooket . Fara suparare rooket , dar este foarte slaba.

Vote Funker.

Am incercat ... a fost ceva rapid... stiu ca a iesit aiurea...si nu este semnatura...ca faceam la dimensiunile de semnatura daca era... :| asa ca... :-W

Momentan scorul este de 2-2 . Succes in continuare >:D<<'>

Edited by rOOkEt

Vote Funkerman,macar el a incercat si a lucrat.Dar rOOket Efectul ala de ploaie si textul ala din stanga jos. :| Aiurea...mai intai invatati sa lucrati,si pe urma faceti battle'uri ;) Edited by cRiStaL

Deci , nu yo l-am provocat pe el , ci el pe mine si a trebuit sa accept , deci nu e vina mea :D Yo imi vad de tutorialele mele :)) Edited by FunkerMan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.