Jump to content

TeamSpeak Server?

Bobo
 Share

Recommended Posts

pro si eu

Scz de OFF TOPIC dar ..... sa zicem k eu intru intro factiune si leaderul imi zice parola > bun ... dar daca ies si intru in alta factiune ai stiu parola si de la cealalta .... la asta nu v-ati gandit ? k poate intra oricine ? :| mai ales k unii ar incepe sa ceara bani pe acele parole ..... scz de OFF Topic dar asta e parerea mea cum ar fi ....

Edited by DragosCosminel

Nici mie nu-mi mai merge de ieri seara nu mai merge deloc, cred ca nu o sa mai fie server de team speak ca am vazut ca mereu se sterg canalele create de Bobo. cu factiunile etc.

Edited by VladutzSamp

Scz de OFF TOPIC dar ..... sa zicem k eu intru intro factiune si leaderul imi zice parola > bun ... dar daca ies si intru in alta factiune ai stiu parola si de la cealalta .... la asta nu v-ati gandit ? k poate intra oricine ? :| mai ales k unii ar incepe sa ceara bani pe acele parole ..... scz de OFF Topic dar asta e parerea mea cum ar fi ....

Se poate face un regulament pentru treaba asta,insa pana la urma trebuie sa apelam la cei 7 ani de casa pe care ii are fiecare,oricum odata cu introducerea acestui server,vor aparea multe probleme,o sa trebuiasca o activitate mult mai mare din partea adminilor,anyway fiind o chestie noua,de care cred ca nu multe Comunitati au parte,sunt pro,totodata deschis si in fata provocarilor(aici facand referire la problemele care vor aparea) sa vedem ce va iesi,pana nu incercam nu avem de unde sa stim.

Scuzati off-topicul,DragosCosminel parola la canal se poate schimba foarte usor,in plus va exista un admin care are acces la kick,ban,mute,nu cred ca va cere nimeni bani pe parola,o sa vedem ce iese.

am nevoie de un om + 1000 posturi care sa se poata ocupa de serverul de team speak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.