Jump to content

Interviu #32 - Draco - RPG Admin 3

Skipper
 Share

Recommended Posts

Untitled_1.png

Astâzi, 10.05.2015, vă prezint interviul actualului Admin 3, Draco, pe serverul principal RPG. Vizionare plăcută!

Skipper: Salut. Iţi mulţumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Draco! În primul, rând ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârstă, etc.)?

Draco: Salut Skipper, îţi mulţumesc pentru invitaţie. Mă numesc Bogdan, locuiesc în Câmpina şi am vârsta de 17 ani.

Skipper: Ce îţi place să faci în timpul liber?

Draco: În timpul liber îmi place să joc fotbal cu prietenii, să merg la sală, să îmi petrec timpul ajutând cu tot ce îmi stă în putinţă serverul RPG.

Skipper: Cum au fost primele zile alături de comunitatea B-Zone?

Draco: Primele momente nu pot spune ca au fost uşoare dar nici grele, a fost ceva cu totul nou, deoarece nu jucasem niciodată SA-MP. A fost interesant şi cu cât avansam în joc, cu atât descopeream mai multe detalii legate de server.

Skipper: Cum îţi împarţi timpul între SA:MP şi liceu?

Draco: Păi cred că destul de eficient, din moment ce le fac pe ambele cu succes. Dimineaţa sunt la liceu iar o parte din timpul liber mi-l dedic jocului.

Skipper: De la ce vine numele Draco?

Draco: Asta este o foarte bună întrebare. Nici eu nu ştiu exact, cert este că am ales acest nume când am intrat prima dată pe server. A fost ceva de moment, nu m-am mai gândit niciodată foarte serios la ce nume ar trebui să îmi pun. Am scris prima chestie care mi-a venit în minte (aveam 13 ani eram pasionat de filmele cu vampiri).

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?

Draco: Am o părere foarte bună, este un bun fondator al comunităţii şi-a ales oameni capabili de a duce comunitatea la un nivel foarte ridicat. Cu ajutorul lui Mastertrap21, KillerFish, Kelton, Vinnie şi mulţi alţii a adus această comunitate pe locul 1 în România.

Skipper: Când şi cum ţi-ai început cariera pe serverul principal RPG?

Draco: Totul a început în vara anului 2011, dintr-o lipsă de ocupaţie, plictiseală era pe primul loc, am auzit de la un coleg de clasă că a găsit un joc mai "fascinant", mi-a spus cum se numeşte şi l-am descărcat în următoarea zi, la început mi s-a parut puţin cam greu, dar, treptat treptat, m-am acomodat repede şi mi-am făcut câţiva prieteni.

Skipper: Ţi-a fost uşor să strângi primii bani şi să intri într-o facţiune?

Draco: Nu pot spune că a fost uşor pentru că atunci când m-am apucat eu, cel mai bun loc de muncă era fermier şi era destul de greu şi în acelaşi timp foarte plictisitor să faci acelaşi lucru mereu. Când am ajuns la level 7 am fost sfătuit de colegul meu să aplic în facţiunea School Instructors, am aplicat, iar liderul facţiunii respective, pe atunci era Weber mi-a acordat o şansă. Testele nu au fost grele dar nici uşoare pentru că eram încă la început, am trecut testul cu 1,5/3, în acel moment eram foarte entuziasmat că am reuşit să trec testele şi pentru prima dată am intrat într-o facţiune de când am început să activez pe server-ul RPG.

Skipper: Uitându-mă peste trecutul tău, observ că ai obţinut rank 5 în National Guard pe serverul principal, ţi-a fost uşor să obţii un asemenea rank important în cadrul respectivului departament?

Draco: Ca prim departament al meu, a fost foarte greu să ajung rank 5, pe atunci lider National Guard era dRE şi era destul de "exigent", deoarece mai mereu îşi dorea să fim cei mai buni. Până la rank 2 a fost foarte uşor, când am ajuns rank 2 a început să fie mai greu, dar şi distractiv în acelaşi timp, urmăream suspecţii cu wanted să îi arestez şi multe altele. Când am ajuns rank 3, mă plimbam numai cu Infernusul de poliţie şi majoritatea playerilor mă contactau să le vând accept lawyer, aşa mai strângeam şi eu bani. Când am fost promovat la rank 4 a fost ceva deosebit şi eram din ce în ce mai captivat de acest joc, îmi doream să ajung la un rank cât mai mare pentru a ţine antrenamente cu membrii. La rank 5 nu am mai fost promovat de liderul dRE (renunţase la funcţie pentru că a fost promovat ca admin) şi am fost promovat de noul lider OnlyOne.

Skipper: Observ că în prezent faci parte din agenţia de asasini, Hitmen Agency de aproape 1 an şi deţii rank 4, cum te înţelegi cu membrii? Dar cu liderul?

Draco: Pe data de 17.05.2014, imediat după ce am ieşit din Las Venturas Police Departament am decis să aplic în Hitman Agency deoarece îmi plăcea cu se ocupa agenţia de asasini. Am fost acceptat şi am trecut testele cu 0/3 la regulament, respectiv 6-0 la arme, am fost foarte entuziasmat. La început a fost foarte greu dar cu timpul m-am obişnuit şi totul a fost bine până în momentul de faţă.

Toţi membrii din agenţie sunt foarte prietenoşi, iar dacă ai nevoie de ei, te vor ajuta mereu cu tot ce ai nevoie. Cu liderul mă înţeleg foarte bine, este un lider destul de "exigent".

Skipper: Cum ţi-ai început povestea ca membru al staff-ului RPG?

Draco: Totul a început când am văzut că aplicaţiile pentru funcţia de Helper sunt deschise, am spus să îmi incerc norocul dar am fost respins, la următoarea sesiune de recrutare a helperilor am aplicat din nou şi am fost acceptat, a fost o realizare foarte mare pentru mine şi tot odată o dorinţă împlinită pentru că îmi doream foarte mult să fac parte din staff-ul serverului RPG.

Skipper: Având o experienţă ca Helper, după aproximativ două luni ţi-a fost oferită o şansă, cea de a deveni Admin 1 pe serverul RPG. Care a fost reacţia ta?

Draco: Sincer, nu mă aşteptam să primesc Admin atât de repede, dar a fost a doua mea realizare, eram la HQ Hitman Agency, făceam puncte la funcţia de Helper, şi, deodată, mă trezesc că am fost promovat la funcţia de Admin level 1. A fost o reacţie de bucurie, şi, nerăbdător să vad ce comenzi noi am.

Skipper: A fost uşor să te acomodezi cu noile responsabilităţi, implicit cu colegii?

Draco: A fost destul de greu la început pentru că îmi era frică să nu greşesc ceva, dar, cu timpul m-am acomodat şi a fost şi este până în prezent totul bine, cu noii mei colegi m-am acomodat destul de repede, m-au primit cu braţele deschise şi mi-au fost alături la toate nelămuririle mele pe care le aveam.

Skipper: În prezent faci parte în continuare din staff-ul serverului RPG, actual Admin 3, ţi se pare greu această sarcină pe care o ai de făcut? Răspunsul la reclamaţiile de pe site, ş.a.m.d.?

Draco: Când am fost promovat la Admin level 3 nu a fost aşa greu, pentru că deja ştiam regulamentul şi sancţiunile care se acordau, răspunsul la reclamaţii nu este foarte greu, dar trebuie să fii foarte atent pentru a nu acorda o sancţiune greşită.

Skipper: Cum te-ai simţit când ai dat primul BAN?

Draco: Am stat ceva până când am dat primul ban, pentru că îmi era frică să nu greşesc, primul meu ban a fost acordat pentru speed hack.

Skipper: Consideri că erai destul de pregătit pentru o asemenea funcţie?

Draco: Eu zic că sunt pregătit pentru o asemenea funcţie. De când am ajuns Helper level 1 şi până în prezent, am acumulat foarte multă experienţă, dar niciodată nu este îndeajuns.

Skipper: Cum ţi se pare colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish, legată de partea scripting-ului? Fac o treabă mai bună împreună cei doi?

Draco: După părerea mea, colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish este una destul de bună, fac o treabă minunată amândoi şi de fiecare dată aşteptăm din partea lor un nou update.

Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Vinnie, RPG 2 Marik, RPG 3 Kobo)

Draco: Este o alegere foarte bună, Kelton venind cu o iniţiativă foarte bună în alegerea celor 3 Supervisori ai celor 3 servere RPG.

Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?

Draco: Serverul RPG 2 în ultimul timp a suferit o creştere foarte mare de playeri, peste 2 ani văd toate 3 serverele pline.

Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 3 al serverului RPG? Ce aşteptări mai ai?

Draco: După mine, mai am de muncă ca Admin level 3, scopul meu principal este de a creea un ambient cât mai plăcut jucătorilor de pe server-ul RPG.

Skipper: Cum te înţelegi cu colegii care fac parte din staff-ul serverului RPG?

Draco: De când eram Helper şi până în prezent, mă înţeleg foarte bine cu toţi colegii mei din staff, de fiecare dată când am nevoie de ceva pot apela la ei.

Skipper: Cum ţi se par noile update-uri pe care le aduc Mastertrap21 şi KillerFish?

Draco: Fiecare update creeat de Mastertrap21 şi KillerFish aduc câte un plus pentru serverele RPG. Mereu ne uimesc cu ceva nou.

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

Draco: Nu m-am gândit niciodată să renunţ la această comunitate, voi încerca să ajut cu tot ce îmi stă în putinţă.

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul principal RPG să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Draco: Da, încă mai sunt jucători de atunci, dar nu mai sunt toţi din păcate, unul dintre ei face parte în prezent din staff-ul serverului principal RPG (Xtazy) actual Admin level 4, Maxtreme2008, este coleg cu mine in Hitman Agency, Carl, Skelet, Ander şi mulţi alţii (oameni de nota 10). Încă ţin legatură cu jucătorii vechi de pe vremea mea.

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor?

Draco: Dragii jucători, încercaţi să nu mai folosiţi aşa zisele "coduri" şi să respectaţi regulamentul. Nu vă tineti de prostii dacă vreţi să ajungeţi departe, B-Zone este o comunitate, un loc în care toţi trebuie să se distreze împreună.

Îţi mulţumesc încă odată pentru că ai acceptat invitaţia pentru a fi intervievat. Îţi urez mult succes în continuare!

Acesta a fost interviul meu alături de Draco. Aştept păreri din partea voastră!

Edited by Skipper
EDIT: Adăugat LOGO.

Super interviul, mulţumim Skipper că ai reînviat această categorie.

Draco, un om de nota 10, întotdeauna ajuţi helperii şi eşti foarte activ. Felicitări !

Un interviu de nota 10, l-am savurat cum s-a zice, ești un admin de treabă, activ, știi cu ce se mănâncă. Felicitările mele.

Cel mai frumos interviu, ai spus tot complet, te-ai exprimat corect, felicitările mele. Meriți funcția, nu ești cu nasul pe sus, ești activ. Bravo!

Dacă ai lăsat deja un reply cu privire la interviul lui Draco nu este nevoie să laşi şi un al 2-lea reply, te-aş ruga ca pe viitor să fi mult mai atent. Mulţumesc anticipat!

Foarte frumos interviu, Draco este un admin foarte experimentat și din câte am văzut foarte de treabă. Felicitări și ție Skipper pentru realizarea acestui interviu!

E foarte aproape

Vreau ca pe viitor astfel de reply-uri să le faci direct într-un PM cu persoana respectivă căruia doreşti să-i transmiţi ceva anume. Mulţumesc anticipat!

Draco jos palaria. Un interviu de nota 10 .

Felicitări amândurora pentru interviu.

Edited by Krups

Felicitări pentru acest interviu. Structurat destul de bine. Mi-a plăcut și l-am citit cu plăcere. @[=member=Draco ToV], gg nab. Auzi, oare mai am " onoarea " să îți confisc licența și după să mi te frustrezi pe sms? :*:))))))))

Ma bucur cand vad admini cu o gramatica buna si care sunt atenti la ceea ce spun. La acele intrebari oricine este in stare sa raspunda, dar nu toti o pot face in asa maniera. Foarte interesant interviul, bravo Draco.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.