Jump to content

[B-Zone Battle] Sasch vs Cristina

Retras zzx
 Share

Recommended Posts

Deși a doua lucrare nu are un text principal, o votez pe aceasta datorită blurului care este mult mai frumos decât blurul de la prima creație. V1 puteai să ștergi Pattern-ul și să-l lași decât într-un colț.

Votez lucrarea nr 1, a nu se intelege gresit...ambele lucrari sunt bune, dar imi place cum a aplicat pattern-ul peste stock, textul este bun, fonturi frumoase. Singurul lucru care imi displace la v2 este contrastul..dar arata bine si asa, succes ambilor participanti.

Lucrarea numărul 2 are un efect de zi, frumos, dar textul lucrării 1 mi se pare mai sugestiv. Votez lucrarea numărul 1, pentru că impresionează prin modul în care este poziționat textul, fontul este bine ales, și arată bine din punct de vedere al efectelor, nici prea mult, nici prea putin.

Parerea mea este ca V1 arata mult mai bine fata de V2, deci votul final este V1

Edited by South Ming
parerea ta este foarte importanta pentru noi

Ambele lucrari sunt ok.Dar imi place mai mult v2,iese mai bine in evidenta janta cu BBS,blur-ul aplicat este mai frumos.Imi place ca s-a mers pe ceva simplu si sigur la alegerea fontului.

Si v1 e dragut,nu prea-mi plac fonturile alese,la patern se putea sterge partea cat e masina.

vot v2.

Votez imaginea nr 2, depoarece se potriveste cu masina, iar prima e cam in umbra.

Edited by South Ming
vot anulat

Lucrarea a doua o votez deoarece are effecte minunate, acel text scris cu un font potrivit nu are acel pattern care nu-si are rostul ca la prima lucrare.

Imi place acel effect la a doua lucrare.

La prima lucrare pattern fara rost, text Battle scris cu un font care nu prea se potriveste cu imaginea, redimensionarea proasta, textul b-zone e bun, nu are effecte pe ea multe din cate vad, in loc de patternul ala putea macar sa puna un mic sharpen, lumina, contrast etc.

Eu votez a doua lucrare (V2) deaorece are un font frumos si efecte minunate.

Edited by South Ming
daca te intreb nu stii care sunt efectele alea "minunate"

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.