Jump to content

[Portofoliu] - Tudor

Shane VODA
 Share

Recommended Posts

0PC0whW.png

Buna ziua/dimineata/in orice moment al zilei sunteti, recent m-am apucat de Photoshop, iar in acest topic va voi prezenta cateva din lucrarile mele. Critica este bine venita, atata timp cat imi si spuneti ce am gresit, si optional cum sa corectez acest lucru si nu doar "huaaaaa urat".

Deasemenea vreau sa mentionez ca nu am psd-uri la foarte multe dintre ele deoarece nu le salvez deobicei.

WHSAIXY.png

d24478k.pngoNiRpB3.pngmq3FmBF.pngsVh7i2w.pngb1XCLYh.png

C6Y5Gku.pngQQNXCMD.pngcGomRhv.pngNTJLk1M.pngrnzhT5W.png

Mai mari de 150x300

gmguYal.pngSOSbsMa.png5DLEHXj.pngM8jl2F7.pngCnkc4Ye.png

Mai mici de 150x300

8eS96I7.pnguK8hV2v.png9lYIH8J.pngrnxKufV.png

NbHv052.png

wfhpJZX.pngWHOTEO6.pngGtWM9t0.pngvXaaQOs.pngKK64BIw.png

....... si semnaturi nu prea am facut :))

Cam asta este tot momentan, sper ca o sa va placa, daca nu, asta e. Multumesc ca te-ai uitat.

Edited by TudorTudy23

Avatare: Ai niște probleme la text, nu mai pune Stroke, alegerea textului secundar să fie 04b_03 pe mărimea 8 None de preferat 1 0 1 Drop Shadow. Dacă vrei îți dau blur-ul făcut 100% de mine prin PM și înveți de acolo cum să umblii la Adjustments. De asemenea îți recomand și alte modalități de lucru.

Logo: Ușoare, majoritatea Text+Render și ca Outcome lasă de dorit.

Dacă vrei să-ți arăt niște chestii, contactează-mă prin PM, sunt disponibil să te ajut deoarece cred că ai potențial. ( dacă zici că abia te-ai apucat )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.