Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-ZONE BATTLE] PhaX versus Layzz

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : PhaX

• Numele celui provocat : @Layzz

Tema luptei : Peisaj

tumblr_nm7yl1Caep1rwtzqno1_500.png

Dimensiuni ( maxima/ minima ): minim 150x250, maxim 150x300

Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispozitie ca cel care l-ai provocat sa isi definitiveze creatia] 1 zi

V1, clar.

Phax, vreau fontul. :o3

trebuie să argumentezi

Nu e nevoie, se vede. :)

E mai gandita, text incadrat, potrivit.

Edited by Kiw

Votez lucrarea cu nr 1, imi place cum arata si fontul este incadrat foarte bine.

Votez v2, față de v1 care are acel border ( nu se potrivește acestui stock ), text-ul care nu trebuia pus, era minunat fără, v2 este impecabilă, fără text care scoate în evidențiere pustietatea castelului.

Edited by Cristina

Votez lucrarea numarul 1. Textul arata foarte bine, nu a exagerat cu blur-ul, iar dimensiunea imaginii este potrivita, fata de lucrarea nr 2.

Din pacate eu stric numaratoarea pana la 5 voturi consecutive.
Ambele lucrari sunt simple, insa a 2-a imi place mai mult.
In prima lucrare este un border foarte urat pe care il folosesti prea des, un text bagat aiurea acolo, care nici nu se incadreaza ca lumea + un contrast prea marit. Daca nu esti in stare sa pui un text normal, nici nu te mai chinui sa-l pui ;)

Lucrarea a 2-a insa este mai finuta, asa, imi place faptul ca e vibrance scazut, ceea ce se incadreaza minunat cu acel castel si pustietatea de acolo. Nu este prezent nici un text / border, stie baiatu ca nu trebuie de pus prea multe pe o lucrare.

Succes voua.

Edited by JohnstoN

v2.

Mai ingrijita, mai 'clean'.

Un stil ireprosabil, border adecvat.

Votez lucrarea [v2] , imi place blurul , borderul (daca poti sa mi-l dai si mie prin PM) si este destul de ingrijita avand in vederere prima lucrare care are un blur foarte simplu un border total nepotrivit lucrari si fontul pus aleatoriu....

Votez lucrarea [v2] , imi place blurul , borderul (daca poti sa mi-l dai si mie prin PM) si este destul de ingrijita avand in vederere prima lucrare care are un blur foarte simplu un border total nepotrivit lucrari si fontul pus aleatoriu....

wvMnLPn.png

câștigător, biness tu john, vorbim phax

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.