Jump to content

Hot de buzunare

Jax Kross

Recommended Posts

V-ati rugat mai bine de 3 luni de Kelton sa puna jobul si acum vreti sa-l scoata , este un job care accentueaza "Role Play-ul" si consider ca ar trebuie sa ramana , si referitor la faza cu bugurile , daca se descopera ceva , adminii o sa vada si o sa se rezolve.

E interesant jobul, dar e si naspa daca vin mai multi unu dupa altu tot la tine si toti reusesc sa te jefuiasca.

Umbli cu 1 dolar la mine de acum inainte!

Ai la dispozitie 1 minuta ca sa-i dai kill celui care te-a jefuit daca vrei banii inapoi. Deci cred ca e un job corect, deoarece ai si posibilitatea de a-ti reintoarce banii.

Si daca el are o arma si te omoara? Ii mai dai kill? Sau se suie pe bicicleta si poti face /wave in spatele lui.

V-ati rugat mai bine de 3 luni de Kelton sa puna jobul si acum vreti sa-l scoata , este un job care accentueaza "Role Play-ul" si consider ca ar trebuie sa ramana , si referitor la faza cu bugurile , daca se descopera ceva , adminii o sa vada si o sa se rezolve.

Da, dar nu ni s-a spus ca fura de 2/3 ori cat faci tu la un /work.

De ce sa fie scos este realist si bun in acelasi timp deci nu !

Adevarat, dar primeste prea multi bani.

ii poti da kill si nu mai te plangi ca ti-a furat 500$

Daca reusesti...

Daca acest job nu se scoate macar sa fie modificat: hotului sa i se puna un checkpoint la un bot si sa-l jefuiasca pe acela. Jefuirea playerilor ar trebui scoasa ! Faci 1k pe tura de truck si vin 2 si te jefuiesc si gata.

@Kelton tie ti se pare ok?

Asa este. Are sansa de a fura prea multi bani. Dar chestia cu botii, nu o agreez.

Si daca el are o arma si te omoara? Ii mai dai kill? Sau se suie pe bicicleta si poti face /wave in spatele lui.

Da, dar nu ni s-a spus ca fura de 2/3 ori cat faci tu la un /work.

Adevarat, dar primeste prea multi bani.

Cam tarziu imi spun cuvantul aici.

Da, sunt pocket thief ca e extrem de amuzant ingame. Ceva care sa te tina putin pe jar. Am luat si eu pickpocket si nu e tragedie jane.

Mai ales ca faci skill extrem de greu si poti da o data la 10 minute cu sansa de fail... neah. Majoritatea schimba job-ul dupa o ora sau doua maxim. Eu il tin sa fac skill.

Si nu, nu faci avere, chiar deloc. La truck in 15 min faci 5.000$ GARANTAT. Aia e fabica de bani, nu 500-800 de bistani pe 10 minute si aia nu garantezi ca ii iei (fail la pickpocket).

Cam tarziu imi spun cuvantul aici.

Da, sunt pocket thief ca e extrem de amuzant ingame. Ceva care sa te tina putin pe jar. Am luat si eu pickpocket si nu e tragedie jane.

Mai ales ca faci skill extrem de greu si poti da o data la 10 minute cu sansa de fail... neah. Majoritatea schimba job-ul dupa o ora sau doua maxim. Eu il tin sa fac skill.

Si nu, nu faci avere, chiar deloc. La truck in 15 min faci 5.000$ GARANTAT. Aia e fabica de bani, nu 500-800 de bistani pe 10 minute si aia nu garantezi ca ii iei (fail la pickpocket).

Referitor la bani, am facut un topic cu cateva joburi.

http://forum.b-zone.ro/topic/283665-referitor-la-noua-economie-joburi/

Referitor la bani, am facut un topic cu cateva joburi.

http://forum.b-zone.ro/topic/283665-referitor-la-noua-economie-joburi/

Interesant, nu stiam de arms dealer ca s-a schimbat asa mult.

Eu cu skill 3 din 3 curse in Linden Side scot $5.000. Viata nu e asa usoara pt un thief ca pt un camionagiu (cand nu intra ratatii in tine sa te arunce in apa).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.