Jump to content

Hot de buzunare

Jax Kross

Recommended Posts

E total ,total nou ,nu cred ca e inutil .. nu te mai plange,nu-ti fura 1kk ,e un job foarte frumos.

E total ,total nou ,nu cred ca e inutil .. nu te mai plange,nu-ti fura 1kk ,e un job foarte frumos.

E fain cand esti civil sau mafiot, dar cand esti politist iti vine sa te lasi de server. Macar de era o animatie specifica, gen [/robman] iar victima sa ridice mainile [/handsup] si tot procesul sa dureze 10 secunde, daca tot vor sa implementeze job-uri RP..

E fain cand esti civil sau mafiot, dar cand esti politist iti vine sa te lasi de server. Macar de era o animatie specifica, gen [/robman] iar victima sa ridice mainile [/handsup] si tot procesul sa dureze 10 secunde, daca tot vor sa implementeze job-uri RP..

Iti schimbi si tu jobul si gata :))

+1. E aiurea cand poti sa dai un ctrl+C, Ctrl+V la comanda si ii scrii repede id-u respectivului care il jefuiesti si aia e. trebuia adaugata o animatie.

Acest job caracterizează România =))

Iti reamintesc, pe acest server joaca si niste englezi cam 40% si nu vreau sa aiva o impresie proasta despre romani. Ni macar nu scrie in engleza cand te jefuieste cineva. Macar sa fie in engleza ca nu cred ca este roman pe sv care sa nu stie limba engleza .

Iti reamintesc, pe acest server joaca si niste englezi cam 40% si nu vreau sa aiva o impresie proasta despre romani. Ni macar nu scrie in engleza cand te jefuieste cineva. Macar sa fie in engleza ca nu cred ca este roman pe sv care sa nu stie limba engleza .

70% din romanii care sunt pe server nu stiu engleza. Stiu doar #Valoarea ie viata lui si #Mor dushm@ny cand fac sarmale si il tin pe Salam in playlist si nu in frigider.

Acest job mi se pare total aiurea. Un om cu un job legal sau ilegal, altul decat acesta, face la skill 1 circa 400$, la acest job cu skill 1, furi 528$. Ganditi putin logica...

@, Mi se pare un job foarte tare !

@, eu ii injur. Recomand.

@@NUSUNTDEDE, Cuvant-virgula-spatiu-cuvant.

EX: Cuvant, cuvant ;)

#Grele

Cand dau la un PD /pickpocket si scrie ca am dat Fail apai ala clar e job de roman . Dar uitati ca si la Karan ii place jobul :))

sjkV4cJ.jpg

Ar fi frumos sa fie scos, acest job incurajaza tziganii !

Pentru uni incepetorii, cu level 15, 500$-1.000$ valoreaza mult, pentru restu nu prea.

O sa vedeti incurand cum o sa vreti sa-l scoateti, sa se descopere buguri la el, si vor fi abuzate ...

E aiurea...Tocmai ce am terminat o tura la trucker si am castigat 658$ - vine unul cu /pickpocket cu skill mare si imi fura 850$. Deci am muncit degeaba.

DAR este o metoda buna de a baga hotii in boala: duceti-va la banca, depozitati aproape toti banii cash ( sa ramaneti cu 10$ la voi) si dupa va duceti pe langa CNN LS sau joburile arms dealer sau drugs si asteptati sa vina un hot cu /pickpocket. E misto sa vezi cum cineva iti fura 10$ si incepe sa te injure :D te simti mai bine

Nu este asa frumos.. Mai ales cu acea restrictie de level. Provoaca nervi. Nimanui nu ii place sa fie furat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.