Jump to content

Portofoliu Mentosan

Mentosan
 Share

Recommended Posts

@@Mentosan,Salut. Nu degeaba ai designer. Faci o treaba foarte buna. Daca poti sa-mi faci si mie una ca asta, ti-as fi recunoscator.

1ydMDpR.png Textul ar putea fii Jorddy . Doar daca vrei, iar in log de RPG3 sa scrie RPG3, iar unde scrie clan lead by: daca poti sterge, daca nu, no problemos.

Edited by Jorddy

3. Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex, minim 10 cuvinte. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP.

@, vei fi sancţioant cu un Avertisment Verbal. Citeşte regulamentul înainte să postezi aici.

Reusite lucrarile timp Smudge.

Cand faci avatare alege stock-uri cu culori mai inchise. Blurul nu iese pe culori deschise tip ALB cum sunt aici VOwZ1tU.png z8dW4UM.png CtfzPX0.png 70% domina culorile deschise ce nu face mare diferenta!

#KW

bă, mie îmi plac toate și de admir pentru că ai crescut repede față de ceilalți care au stat pe loc o perioadă.

pJXVmeI.png

Ți-a ieșit perfect în rasa ta, cred că e și din cauza

stock-ului, îl mai ai? Aș vrea să-l folosesc și eu.

La majoritatea lucrărilor văd că unele bordere sunt puse să fie, nu sunt

alese corect pentru acea imagine, în rest, ești genial, keep up

the good work, bro!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.