Jump to content

Portofoliu Mentosan

Mentosan
 Share

Recommended Posts

Felicitari!

Ceva de webdesign, am făcut un template simplu şi apoi am editat astfel încât să poţi interacţiona cu ea, în sensul

că dacă dai click pe un buton să te redirecţioneze, am făcut ceva simplu ca să mă învăţ şi vreau să văd

şi părerea voastră urmată de câteva sfaturi, ştiu ca este ceva uşor şi oricine ar putea face. Mulţumesc.

MWB.png

MWB

Edited by Mentosan

Foarte tare! Tine-o tot asa!

Mulţumesc frumos de susţinere!

Font-uri prea mari in meniu. Straduieste-te sa faci totul simetric, daca vrei sa arate bine. Mai ai de lucrat, dar se vede progresul.

Ştiu că sunt fonturile prea mari, dar dacă folosesc fonturi mai mici se văd pixelate în lucrarea finală, nu ştiu dacă este de la Photoshop-ul meu sau de la calculator, am să mai încerc să caut fonturi potrivite, mulţumesc de susţinere!

Are multe greseli, e low quality, nu e simetrica, dar e un inceput, succes!

Nu este simetrică deoarece nu am pus numărul coloanelor bine, în loc de 16 am pus 12, nu am luat GRID-ul bun de pe internet, cât despre low quality, nici nu mai ştiu sincer ce am selectat. Mulţumesc de comentariu!

Se putea si mai bine, dar e ceva

Mereu este loc de mai bine :D

Bravo, continua sa mai lucrezi! :*

Mulţumesc de susţinere!

Update-uri cu avatare free-2-use.

a2.png a1.png a6.png

a3.png a4.png a5.png

a7.png a8.png a9.png

a10.png a11.png a12.png

Edited by Mentosan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.