Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #35 - Inferno27 - RPG Admin 4


Skipper
 Share

Recommended Posts

Astâzi, 12.06.2015, vă prezint interviul actualului Admin 4, Inferno27, de pe serverul principal RPG. Vizionare plăcută!

interview.png

Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Inferno27! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

Inferno27: Salut Skipper, mă bucur că am şansa să îţi acord acest interviu, mă numesc Dani, locuiesc în Cluj-Napoca şi am 22 de ani.

Skipper: Cum se desfăşoară o zi din viaţa ta?

Inferno27: Îmi place să îmi structurez clar priorităţile, să îmi găsesc timp să le fac pe toate, sau cel puţin cât de multe pot. Nu am o oră fixă de trezire sau culcare, nici un orar fix, sunt un om dinamic, încerc să fac tot ce trebuie făcut dar să găsesc şi timp pentru relaxare.

Skipper: Ai un job? dacă da, care este acela?

Inferno27: În acest moment sunt student, nu îmi doresc un job încă, doar mi-ar aglomera orarul şi aşa este destul de plin.

Skipper: Cum au fost primele zile alături de comunitatea B-Zone?

Inferno27: În primele mele zile pe această comunitate am fost uimit de organizarea foarte complexă dar şi de multiplele facilităţi disponibile atunci.

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?

Inferno27: Despre Bobo, am doar păreri bune, a făcut multe eforturi ca să aducă comunitatea la statutul care îl are azi şi are grijă de ea.

Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

Inferno27: Forumul este un website foarte accesat şi solicitat, faptul că funcţionează atât de bine şi că este astfel optimizat încât să nu existe timpi de încărcare spune tot ce trebuie, DaniSteptu a făcut o treabă bună.

Skipper: Ne poţi împărtăşi de la ce ţi-a venit să joci cu numele Inferno27?

Inferno27: 27 reprezintă ziua mea de naştere, Inferno e doar un nickname, l-am folosit la mai multe jocuri de multiplayer pe care le-am practicat.

Skipper: Care a fost primul impact al tău cu serverul RPG?

Inferno27: În primele zile pe serverul RPG am fost impresionat de complexitatea platformei de Multi-Player, nu mă aşteptam ca dintr-un joc simplu precum GTA San Andreas să se poată realiza un joc ce imita atât de multe aspecte ale vieţii reale.

Skipper: Ţi-a fost uşor să te acomodezi?

Inferno27: La început m-au ajutat prietenii ce jucau pe atunci să înţeleg jocul, pe vremea aceea nu erau Helperi, era destul de greu să aflii ce face o comandă sau unde să află câte o locaţie, dar am început să mă obişnuiesc cu gamemode-ul şi după ce am învăţat să navighez pe forum lucrurile au devenit mult mai clare.

Skipper: A fost uşor să strângi primii bani şi să intri într-o facţiune?

Inferno27: Primul milion (echivalentul a 10.000$ acum) l-am făcut cu jobul de camionagiu în vreo 2 săptămâni, erau alte vremuri, banii se câştigau mai greu dar contau mai puţin, nu erau atât de multe lucruri de cumpărat pe atunci, maşinile erau limitate şi casele erau foarte puţine. Nu a fost deloc uşor să intru în prima facţiune, în acele vremuri, facţiunile erau mai puţine, concurenţa era mai mare ca acum şi testele de intrare erau mai grele.

Skipper: Care a fost prima ta facţiune şi cât timp ai reuşit să petreci în aceasta?

Inferno27: Prima mea facţiune a fost Fire & Paramedics Department (actuala Paramedics), condusă atunci de [F4L]Corneliu, am petrecut acolo 4 luni obţinând rank 5 şi mai târziu titlul de legendă.

Skipper: Uitându-mă peste trecutul tău am observat că ai reuşit să dobândeşti rang 4 în The Stracci Family, ţi-a fost greu să ajungi la un asemenea rang în cadrul respectivului gang?

Inferno27: The Stracci Family era o facţiune nouă, nu a fost atât de greu să avansez deoarece era nevoie mare de membrii cu rank înalt iar liderul, ShinyShadow avea mare încredere în mine iar cu restul colegilor ma înţelegeam foarte bine.

Skipper: Care a fost reacţia ta când ai primit sublider în FBI? Te aşteptai la o asemenea funcţie?

Inferno27: M-am bucurat foarte tare când am fost promovat la funcţia de sublider FBI, ştiam că urmează să se aleagă un nou sublider, dar nu mă aşteptam să fiu eu acela, avusesem nişte discuţii mai aprinse cu liderul Byfydo cu câteva săptămâni înainte, dar se pare că acesta avea o părere foarte bună despre mine.

Skipper: Te aşteptai după acea perioadă petrecută ca sublider în FBI să îţi fie acordată şansa de lider al departamentului LVPD?

Inferno27: Să-ţi spun sincer, nu. Tocmai se implementase acel update de introducere a facţiunilor din San Fierro şi într-o seară Kelton îmi spune că are nevoie de un lider pentru noua facţiune LVPD şi mă întreabă dacă sunt interesat, am acceptat instant. Funcţia de lider a fost o provocare interesantă şi mi-a făcut enorm de multă plăcere să o deţin.

Skipper: În ce stadiu era facțiunea în momentul în care ai fost promovat ca lider?

Inferno27: Facţiunea era proaspăt adăugată pe server, fără nici un membru şi cu un regulament incomplet, am avut mult de lucru mai ales la început pentru a pune facţiunea în funcţiune. Însă indiferent de dificultăţile apărute am reuşit să găsesc soluţii, funcţia de lider mi s-a potrivit precum o mănuşă.

Skipper: Aveai deja un sublider ales pentru noua ta facţiune la care ai preluat cârma?

Inferno27: Nu aveam, facţiunea era proaspăt adăugată pe server. Dar l-am chemat pe BlackThief să mi se alăture, acesta a acceptat propunerea şi în următoarele 14 luni m-a ajutat cu tot ce a putut în cadrul facţiunii. Alegerea subliderului nu a fost una uşoară, dar consider că am ales corect, şi dacă ar trebuii să mai aleg odată, probabil tot BlackThief ar fi primul pe listă.

Skipper: Cum ţi-ai început cariera ca membru al staff-ului RPG?

Inferno27: Cariera mea ca membru al staff-ului RPG a început cu funcţia de Helper, mă ocupam de instruirea noilor jucători dar şi de promovarea serverului. Funcţia de Helper este una cu totul deosebită, îţi oferă o altă perspectivă asupra celorlalţi, te învaţa să înţelegi mai uşor pe alţii şi chiar să te pui în pielea lor.

Skipper: Nu după mult timp de la promovarea ta ca helper pe serverul principal, RPG, ţi-a fost răsplătită munca pe care ai depus-o fiind promovat ca Admin level 1, care a fost reacţia ta?

Inferno27: M-am bucurat foarte mult când am fost promovat ca Admin level 1, dacă mi-ar fi spus cineva atunci când m-am înregistrat pe acest server că voi ajunge admin aş fi râs de el şi i-aş fi spus să se lase de băut. Dar uite că pe data de 2 Octombrie 2014 am fost promovat şi făceam parte din echipa de admini ai serverului principal.

Skipper: Cum te înţelegi cu colegii care fac parte din staff-ul serverului RPG?

Inferno27: Staff-ul serverului RPG este o echipă de jucători profesionişti, fiecare are calităţi deosebite şi un mare devotament faţă de comunitate. Mă înţeleg foarte bine cu ceilalţi membrii ai staff-ului, avem multe lucruri în comun şi din moment ce avem acelaşi scop lucrăm foarte bine în echipă.
Skipper: Consideri că aveai în acel moment experienţa necesară pentru o asemenea funcţie, şi anume funcţia de Admin 1?

Inferno27: La momentul când am fost promovat aveam 3 ani vechime pe acest server, faptul că trecusem prin mai multe facţiuni şi că am deţinut funcţia de lider şi cea de Helper mi-au oferit experienţa necesară.

Skipper: În prezent faci parte în continuare din staff-ul serverului RPG, actual Admin 4, ţi se pare greu această sarcină pe care o ai de făcut? Răspunsul la reclamaţiile de pe site, ş.a.m.d.?

Inferno27: Funcţia ce o deţin acum aduce anumite facilităţi dar vine la pachet şi cu multe responsabilităţi. Sarcinile nu sunt uşoare dar nici imposibile, însă îndeplinirea lor este foarte importantă.

Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 4 al serverului RPG? Ce aşteptări mai ai?

Inferno27: Acest joc este doar un hobby pentru mine, îl practic din plăcere, nu am un obiectiv prestabilit. Funcţia de Admin level 4 îmi place foarte mult, sunt mulţumit de ea.
Skipper: Cum ţi se pare colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish, legată de partea scripting-ului? Fac o treabă mai bună împreună cei doi?

Inferno27: Cei 2 scriperi fac o treabă grozavă, din păcate prea puţini jucători ştiu aprecia acest lucru. Avem un script foarte complex care este îmbunătăţit constant, multe comunităţi rivale ne invidiază.

Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Vinnie, RPG 2 Marik, RPG 3 Kobo)

Inferno27: Joc doar pe serverul principal, RPG1, din cei 3 îl cunosc doar pe Vinnie. Despre Vinnie pot spune că este un om deosebit, cu foarte multe calităţi bune şi care îşi dă cu adevărat interesul pentru server. Dintre jucătorii pe care îi cunosc, cred că el e cel mai potrivit pentru funcţia de supervizor.

Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?
Inferno27: Această comunitate este în continuă dezvoltare, sunt convins că numărul jucătorilor va creşte semnificativ în următorii ani, în viitor poate vom vedea o creştere de sloturi din partea celor de la SA:MP, 2000-3000 de sloturi.
Skipper: Cum ţi se par noile update-uri pe care le aduc Mastertrap21 şi KillerFish?
Inferno27: Ultimele update-uri sunt mai mult decât bine venite, rezolvă multe dintre probleme şi aduc noutăţi semnificative. Comanda /trade a uşurat deosebit de mult afacerile dintre jucători şi a dus la diminuarea ţeparilor iar noile skinuri împreună cu noul business şi noul job reprezintă noutăţi necesare ruperii monotoniei.
Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?
Inferno27: Nu m-am gândit niciodată până în acest moment ca să renunţ la comunitatea B-Zone.
Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul principal RPG să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?
Inferno27: Mai există câţiva, cam toţi au ajuns şi ei să aibe diferite funcţii, nu voi face o listă pentru a nu omite pe cineva.
Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?
Inferno27: Le transmit jucătorilor comunităţii B-Zone să nu uite că scopul oricărui joc este să te distrezi şi să te relaxezi alături de prieteni, nu transformaţi competiţia în ură, suferinţe şi duşmănii.
Skipper: Mulţumesc şi eu pentru timpul acordat acestui interviu, îţi urez mult succes în continuare!
Inferno27: Şi eu îţi mulţumesc Skipper pentru această oportunitate, multă baftă !
Acesta a fost interviul meu alături de Inferno27. Aştept păreri din partea voastră!

 

Edited by Skipper
EDIT: Adăugat LOGO.
Link to comment
Share on other sites

Mulţumim Skipper, ca de obicei ai sintetizat totul foarte bine şi ai ales întrebările mai importante.

Cât despre Inferno, pe care am ajuns să-l cunosc abia când am fost promovat ca helper, e o persoană cu capul pe umeri şi are o gândire matură.

Link to comment
Share on other sites

Un interviu destul de bine structurat, dar am un lucru contra,

si anume, au fost prea multe subiecte 'legate' numai de joc, cand puteau

fii adresate si alte intrebari mai creative.

Edited by BallowZTR
Link to comment
Share on other sites

Mi-ai fost un lider excepțional, nu te-am văzut descurcându-te ca admin, dar dacă ai făcut-o fără probleme ca lider, sunt sigur că faci treabă bună și acum.

Link to comment
Share on other sites

Vă mulţumesc pentru feedback, acesta a fost interviul alături de membrul Staff-ului RPG, Inferno27!

Urmează interviul alături de Ander, actual Admin 3 pe serverul principal, RPG! Click
Aştept întrebările voastre legat de interviul alături de Ander printr-un PM.

Întrebarea mea este:

 

*Vor fi adăugate în interviu doar întrebările care voi considera că sunt bine structurate.

Edited by Skipper
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.