Jump to content

Cerere - SFPhaX - Avatar

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

• Nick: SFPhaX

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Witcher 3

Text: B-ZONE.RO sau b-zone.ro sau B-Zone.ro

Dimensiuni: 150x250 sau 150x300

Alte precizari: Dacă nu te simți în stare să faci o lucrare frumoasă, nu mai posta. :)

High - Nu mai Border pe Soft Light când ai mai mult de 2 culori boss și mai e și de 3 px, boss

dre - Lucrarea ta are un efect frumos dar cred că ai dat ctrl + t pe scris si a iesit deformat, la fel si redimensionarea

Daniel - imi place lucrarea ta, o alegeam daca se intelegea textul..

BeeTee - lucrarea ta e frumoasa dar vroiam ceva diferit fata de ce am eu

Kronus - si lucrarea ta e frumoasa dar e prea simpla

Cristina - imi place ca ai potrivit culoarea textului b-zone cu logo-ul png witcher 3 dar nu prea imi place efectul aplicat pe poza

in final, aleg lucrarea lui Richter, e cea mai ''clean'' să zic așa, o să o mai folosesc lucrarea lui Daniel și a lui Kronus din când în când, poate si varianta mea. v-am dat +1 la toți, puteti da t/c

High - Nu mai Border pe Soft Light când ai mai mult de 2 culori boss și mai e și de 3 px, boss

dre - Lucrarea ta are un efect frumos dar cred că ai dat ctrl + t pe scris si a iesit deformat, la fel si redimensionarea

Daniel - imi place lucrarea ta, o alegeam daca se intelegea textul..

BeeTee - lucrarea ta e frumoasa dar vroiam ceva diferit fata de ce am eu

Kronus - si lucrarea ta e frumoasa dar e prea simpla

Cristina - imi place ca ai potrivit culoarea textului b-zone cu logo-ul png witcher 3 dar nu prea imi place efectul aplicat pe poza

in final, aleg lucrarea lui Richter, e cea mai ''clean'' să zic așa, o să o mai folosesc lucrarea lui Daniel și a lui Kronus din când în când, poate si varianta mea. v-am dat +1 la toți, puteti da t/c

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.