Jump to content

Stepf Richter's

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

Frumos ;)

Textul e destul de bun.

Dar ai pus c4d-ul langa render =)):)) ...

Trebuia sa il faci mai mare si sa il pui in spatele renderului....ca un fundal ... in fine ... merge ;)

Nu mai da sfaturi aiurea,daca nu stii ce vorbesti.

Sa revenim.

Ai grija la culori,incearca sa iti alegi o culoare,maxim 2 care sa se potriveasca f bine si lucreza numai cu acele culori.Adauga si cateva gradient map-uri la finalizarea lucrarii.

Incearca sa integrezi renderul cat mai mult,iti zic tie ce am mai zis si altora....mai citeste tutoriale pana inveti,apoi abordeaza un stil propriu.Bafta !

frumoase
Daca as zice 2 cuvinte despre tine as luat warn pe forum si cel mai probabil si suspent :| Esti ****? Aici nu se face +1 X( OMFG!

Daca ai ceva INTELIGENT de spus, asa cum a zis Tudor de exemplu, soune, daca nu, uita-te si TACI!

New :D

45299482576922895437.png

Pareri?

1. NU E LIQUIFI OMG! E brush :|

2. Textul...asa si asa.. nu e cine stie ce..nu prea mi-am ales fontu` potrivit

3. Backgroundu` e NewYorku`... eu zic ca se potriveste.

4. Ori e nasol ori merge?(intrebare retorica. Nu trebuie sa mai faci un post pentru asta.)

rOOkEt daca mai postezi aiurea iti dau warn up! Te-am mai avertizat o data! Numai vorbi daca nu stii ce zici ai inteles? Toata lumea a inceput sa nu te suporte...mai ales eu si cRiStaL. Esti un oarecare care nu stie ce vorbeste si care da indicatii gresite.

Skunk e o evolutie destul de mare,keep.

Mult prea simple.

C4D'urile sunt aruncate cam aiurea.

Textul incearca sa-l faci normal :P.

Se vede oricum ca incepi sa progresezi,se poate si mai bine.

Edited by cRiStaL

M-am tot uitat la creatiile tale, progresezi. Nu sunt eu un expert photoshop, nici pe-aproape, dar mai demult ma ocupam si eu cu asta, si cand sa postez creatiile mi s-a stricat PC-ul, ma rog :))

Foarte frumoase creatiile, nu mai asculta de:

Idem gLaDuS ;)

Mai intai incearca fara text.

Frumos ;)

Textul e destul de bun.

Dar ai pus c4d-ul langa render =)):)) ...

Trebuia sa il faci mai mare si sa il pui in spatele renderului....ca un fundal ... in fine ... merge ;)

4Rooket:

1. Ar fi ascultat de Gladus oricum, e designer, tu doar i-ai sustinut ideea

2. Acum frumos, acum nu...

3. Nu e nimic amuzant, mai ales "ai pus c4d-ul langa render", and why not?

4. Poate sa invete mai multe in legatura cu textul, dar nu-l grabeste nimeni, parerea mea e ca e bun si asa.

5. Nu vorbii daca nu sti, si nu posta 2 pareri diferite la aceeasi creatie!

Edited by SnizTattaglia

Ai ceva probleme la ultima... efectele nu le-am mai vazut in nicio semnatura, mai ales efectul de pe bg, deci sigur l-ai facut din cap.. e bine sa te josi in ps.. ca sa intelegi mai repede cum sta treaba.. dar uita-te mai atent pe tutoriale.

culorile sunt ff puternice pentru ochii , nu stii unde sa t uiti m-ai rpd , renderul ala trebuia scos m-ai mult in evidenta , oricum continua :P si vei evolua si exact ce a spus PRO tutoriale

Bebell ma scuzi..Suntem prieteni..Dar care Render? :-?? Si culorile..da, sunt char puternice..asa am vrut sa iasa..imi plac culorile aprinse.

Si ceva nou..gata scos din PSD =))35584550419894419136.png

Edited by DgS SkuNk

Singura greseala pe care o ai este borderul prea MARE ;))

Si parca este cam turtita :)) asa mi se pare...dar e OK :D

Da stiu..asa m`i s-a parut si mie...cam mare..dar am zis ca merge..si m`i se pare destul de bun asa mare :)

GJ tineo tot asa ;)
Altu` :| ..Ma omule`...nu reau sa o tin tot asa..eu as vrea sa evoluez, dar ma rog :-J. Multumesc.

scuzama stock :P .

ON: versiunea BW se vede m-ai bine .. succes

Multumesc si tie, pretenu` meu :)

Se pare ca si la tine vad problema cu redimensionatu.Tineti apasat SHIFT atunci cand trageti sus/jos,stanga/dreapta,banuiesc ca stiti si voi.

Borderul acela e cam mare,era bine daca puneai decat sus si jos sau un stroke de 2px.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.