Jump to content

Stepf Richter's

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

Parca ziceai ca nu iti plac semnaturile mari...ziceai ,,ah...sunt naspa...'' :-J mda nu mai conteaza :-J

Ce pot spune imiplace renderul...ai dat acele brushuri cam aiurea in fata la render...nu imi plac...parca le zboara vantu' :))

Iar acea bula gigant...nu prea isi are rostul pe acolo... 8-|

Da, chiar aseara ti-am zis pe Skype ca nu-mi palc. Dar..ce m-am gandit: "Daca ciudatu` de anoNiM le face asa...ia sa incerc si eu sa vad ce iese.."

Si uite ce a iesit.

Care brushuri peste render?

Bula mea :X mda..daca ii dadeam opacity mai mic...sau putin mai mica si mai duplicata..o sa mai remediez asta in .PSD

Text slab,neintegrat.

Anyway,frumoasa.

Mama da tu cine mai esti?,ca te crezi asa de profesionist/a ??? auzi la ea/el .....ca nu stiu ce esti.... mai bine taci :)

Text slab,neintegrat.

Anyway,frumoasa.

Ok..

Tu nu vezi ma ce scris e ?
PRO, care cred si eu ca..daca s-ar pune pe treaba ca lumea ar lua TOATE premiile PhotoShop de pe B-Zone(SOTW, Cupa PS etc.) a spus ca textul e dragut. Ce scris e? Daca ai zis ceva ar trebuii sa ai si un argument.

NU MAI FACETI POSTURI DE GEN " felicitari foarte frumoase" , "asta chiar arata frumos GJ icstasy" , "Frumos". Aici imi dati un sfat, criticati ceva dar nu mai faceti posturi pentru +1. Se face bump aici de imi gasesc topicul la pagina 3. Si spam la fel. Andylici0ous nu poate el pana nu posteaza o prostie de gen "AAAA! Fromos. GJ" dupa orice lucrare a oricui. Incetati!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.