Jump to content

[Prezentare] Damyen

Don Vito Valorosu
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Damyen

- Prenume: Alexandru

- Varsta: 20 de ani aproape 21

- Locatia: Bucuresti

- Ocupatie: Mecanica auto

- Jocul(rile) preferat(e): seria gta,assasin creed, si cele cu nfs.

- Hobby-urile tale: sa ma plimb cu prietenii si sa ies prin oras.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Draghicescu-Alexandru-Nicu-Daniel m-am nascut la data de 11 Septembrie 1994 si traiesc in orasul Bucuresti.M-am nascut in cartierul meu Berceni din sectoru 4 unde am copilarit si unde voi avea mereu amintiri foarte frumoase. Eu sunt o persoana intre timida-sociabila de cand ma stiu eu .Eu cand am fost mic am avut mici probleme cu vorbitu dar pe parcurs m-am indreptat cu ajutoru mamei mele care mi-a fost la bine si la rau.Sunt o persoana care vrea sa incerce multe lucruri noi si sa se distreze am 1,70m,ochi caprui cu paru brunet,si care imi place sa imi fac multi prieteni prin orice metoda care ii intalnesc persoane prietenilor celorlalti,virtuali,straini nu conteaza unde ii intalnesc conteaza sufletu lor cum este si cum ne intelegem ca oameni. La inceput mi-a fost greu in cartier ca pana in clasa a-6-a dabia am avut un prieteni care il cunosteam din gradinita Mihai(Sisu-porecla) dar de cand am inceput sa umblu cu el am inceput sa ma imprietenesc cu multi oameni minunati si asa ne-am format gasca in Berceni . Hobbyurile : Eu ca orice persoana are orice fel de tip de hobby la mine in weekend imi place sa ma joc basket,sa joc la pc mai ales (samp) ca este un joc de relaxare si sunt foarte interesant pe partea de auto si it. Dupa ce am terminat cursurile de mecanica auto am devenit la un service auto ucenic unde muncesc din greu si cand am timp mai intru in game de relaxare si alteori mai ies pe afara sa stau cu prietenii mei.Unde am devenit ucenic vreau acolo sa dau tot ce e bun de mine ca sa fiu primit acolo si sa devin un om ca orice persoana in societate.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Va stiu din 2010 de pe primu meu cont Smook_Boxe si 2 cont Ezio.

- Alte precizari?: Va salut pe toti si stiu ca unii o sa va intrebe dc n-am ramas pe cel vechi contu ..raspunsu e simplu blocare de email pe cont drahy20 etc daca uit parola etc sa mai joc 4fun.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.