Jump to content

[Creatii] AsaSSinuL

AsaSSinuL1
 Share

Recommended Posts

Ntz ntz ntz. Render deloc integrat.

Si text mult prea mare.

Cum zice si el,nici eu nu le tare am,dar oricum,ai progresat mult :) foarte bine pana aici :)

Sunt super belea ... te pricepi AsaSSinuLe .

Nu'l lua in seama. Post pentru +1 :-J

Ti'am spus pe mess ce gresesti. Intergrare, efecte aiurea, aruncate acolo, text, etc.

Imi place ultima creeatie., prima si a 2-a nu sunt prea reusite, dar oricum, o treaba foarte frumoasa tinand cont ca nu e facut dupa nici un tutorial.

Succes in continuare

Nu-mi place textul :| e prea mare si prea neintegrat. Si..incearca sa folosesti niste GradinetMapuri :D Am vazut ca ai avut o tentativa de GM la cea cu Barzini. Incearca sa aplici GM-ul pe overlay/color si mai umbla la opacity :)

Deci , dupa mine ultima creatie este cea mai buna !

Text foarte bine integrat , dimensiuni acceptabile .

Continua tot asa !

ultima lucrare chiar arata bine,dar iti dau un sfat foarte important,lasale drq de fonturi,ca arata ca ....intro lucrare,foloseste arial,impact,astea de baza omule.iti spun eu va arata mult mai bine lucrarea ;)

Nu prea e integrat, textul trebuia mai aproape de render.

Ti-am mai spus:

Lucreaza cu anime+smudge.

Textul fa-l cu clipping mask si pune-l mai aproape de render

Incearca sa ai o logica a elementelor intr-o lucrare, nu arunca asa efecte/texturi aiurea.

Citeste niste tutoriale, crezi sau nu, inveti din ele.

Bafta pe viitor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.