Jump to content

[Battle] Sari Vs F4L oTo

Parker X
 Share

Recommended Posts

• Numele meu :Sari

• Numele celui provocat : F4L oTo VIP

Tema luptei : K5e6FDj.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ):150*250 - 150 * 300

Deadline time posting : 24 Ore

@,

Edited by RW Sari

v1, simplu si frumos, la v2 numi place picaturile asa, nu se potrivesc pe acest avatar picaturile de ploaie

Edited by Cristina
Deci v1, „simplu și frumos” nu este un argument.

Votez versiunea numarul 1 deoarece imi place culoare marii, se vede clar iar textul este bine asezat!

Versiunea numarul 2, in primul rand, nu imi place fiindca sunt picaturile acelea, este aburita imaginea si nu se vede clar!

Edited by Cristina
v1

Aș fi votat V1 dacă nu bușea lucrarea cu Echinos Park Script. Efectul, atât și bordura se potrivesc perfect pe poză.
V2 are un text pus aiurea, la fel ca V1, trebuia ceva Pixel/Bitmap sau ceva mai finuț. Bordura trebuia să fie neagră 1px Normal. Efectul este unul frumos deși scade puțin din calitatea pozei. Am zis de ce aș fi votat V1, dar a bușit lucrarea cu acel text.

Prin urmare, aleg V2 și datorită redimensionării perfecte.

Edited by Cristina
v2

Votez lucrarea numarul 1, are un text bine aranjat, mai puțin blur Frumos trebuia, dar merge și așa.

Edited by Cristina
v1

Votez lucrarea nr 2, deoarece este mult mai bine redimensionata, iar efectul de ploaie prinde mult mai bine imaginii, fata de prima lucrare care este una clasica.

Edited by Cristina
v2

V1 deoarece effectele sunt placute, border potrivit, text potrivit

V2: Nu se potrivesc acele picaturi de ploaie, daca era furtuna mai ziceam.., effecte ok, text ok, border nu e asa de bun ca v1.

V1 VOTEZ!

Edited by Cristina
v1

votez V1 deoarece e mult mai clara

Edited by Cristina
Ce vrei să spui cu „mult mai clară”

Votez v2 deoarece are un blur frumos, dintr-o poza ai reusit sa faci un .gif cu acele picaturi de ploaie e perfect, textul este bine aranjat bordura arata bine. Dar nu stiu ce vad astia la v1 , e praf ,acea bordura arata ridicol, text la fel de ridicol. Sari, ai mai fost prins cu conturi ca sa dai voturi la battle-iurile tale, majoritatea care au votat sunt incepatori, nu vi se pare ceva suspect ?

Edited by RusEN

Lucrarea 1 - Nu e ceva neobisnuit, textul nu e prea ok, ar fi mers alt font, alte efecte... Este o creatie ca toate celelalte si nu remarc nimic special la ea, ceva asa, deosebit.

Lucrarea 2 - Textul bine pozitionat si efectele de pe el bine alese, border potrivit si acele picaturi de ploaie sunt ceva deosebit, ce nu oricine poate face, pune in evidenta creativitatea persoanei ce l-a creat, cel putin, asta este conceptia mea, fie ca cel mai bun sa castige.

Votez lucrarea 2.

Votez V2 fiindca acel text arata foarte bine, pozitionat mai bine, si acel .gif ajut oarecum lucrarea, si v1 este frumoasa dar acel font nu se potriveste, si cred ca acolo mergea un border transparent, nu asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.