fanatik4ever Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Salut am luat si eu un pack cu niste c4d-uri ( tot de pe b-zone ) si nu stiu in ce folder din PS sa le pun .. puteti sa imi spuneti va rog unde sa le pun si +++ Cum sa le introduc intr-o imagine plz ?? Multumesc anticipat !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 nu le pui in nici-un fisier. File -> Open -> Cauti unde le-ai pus -> Apesi OK(Acum ti se vor deschide) -> Apesi "V" Si tragi de ele in imagnea dorita. Sper ca m-am facut inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatik4ever Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Aha inteleg.. dar atunci cand pun imaginea cu c4d-ul peste cea pe care vreau sa o editez, apare c4d-ul respectiv pe un fond negru si nu se vede bine.. eu credeam ca c4d-ul este un efect simplu nu ca trebuie pus cu un fond Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 da..exista si astfel de C4D-uri..cu fundal negru. Si acelea se pot pune foarte usor pot sa spun. Deasupra meniului din dreapta unde iti apare ordinea layerelor, este un alt meniu(putin mai in stanga) din care alegi efectele de lumina..pentru cele cu fundal negru de preferat folosesti 'Screen' sau 'Lighten'... Daca nu intelegi o sa revin cu o poza sa te ajut mai mult. Sau poti sa ma contactezi pe Skype si cu ajutorul TeamWiuer`ului iti voi arata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Se pare ca Skunk ti-a explicat destul de clar. CLOSED ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts