Jump to content

Ajutor ( C4D )

fanatik4ever
 Share

Recommended Posts

Salut am luat si eu un pack cu niste c4d-uri ( tot de pe b-zone ) si nu stiu in ce folder din PS sa le pun :)) .. puteti sa imi spuneti va rog unde sa le pun si +++ Cum sa le introduc intr-o imagine plz ?? Multumesc anticipat !!

Aha inteleg.. dar atunci cand pun imaginea cu c4d-ul peste cea pe care vreau sa o editez, apare c4d-ul respectiv pe un fond negru si nu se vede bine.. eu credeam ca c4d-ul este un efect simplu nu ca trebuie pus cu un fond :((

da..exista si astfel de C4D-uri..cu fundal negru. Si acelea se pot pune foarte usor pot sa spun. Deasupra meniului din dreapta unde iti apare ordinea layerelor, este un alt meniu(putin mai in stanga) din care alegi efectele de lumina..pentru cele cu fundal negru de preferat folosesti 'Screen' sau 'Lighten'... Daca nu intelegi o sa revin cu o poza sa te ajut mai mult. Sau poti sa ma contactezi pe Skype si cu ajutorul TeamWiuer`ului iti voi arata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.