Jump to content

[BATTLE] Sari vs Dre.Jr

Parker X
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Sari

Numele celui provocat : Dre.Jr

Tema luptei : tumblr_nqvcrd7rAj1tqm6qto1_500.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150*300

Deadline time posting : 24 Hours

PS : i found this Picture on your tumblr :D Good luck ma bro :*

V1 e un fail total, redimensionare foarte proasta, blurul nu se potriveste pe acest stock, textul la fel nu se potriveste.

v2, acelasi lucru doar ca a stiut sa redimensioneze... nu c-ar fi asa greu sa tii apasat pe shift.

deci votez v2.

Au.

Votez lucrarea cu numărul 2 deoarece a redimensionat-o corect, un text secundar pe overlay, puteai să-l pui puțin mai la stânga dar față de v2 care e un fail total și are acel border pus pe overlay, redimensionarea proastă, text fără drop shadow.. X_X

V2

Edited by Cristina

@,

Congrats Bro! and Sorry

Ma retrag Battle

Nu vreau o Battle dacă un Member voteaza contra pe mine pentru alte Probleme
@, Vreau ca oamenii Voteaza Serios oTo nu voteze contra pe mine pentru ca ai unele probleme cu mine

V1 e un fail total, redimensionare foarte proasta, blurul nu se potriveste pe acest stock, textul la fel nu se potriveste.

iti Dau PSD? Nu fi copil, ai vota contra pe mine încă probleme Cred că am vota cele mai bune creații acolo

http://forum.b-zone.ro/topic/281659-battle-oto-vs-sfphax/

@, Esti prea tembel, am votat cu lucrarea mai buna. Am incercat toti sa te ajutam dar probabil in lumea ta tu esti un mare designer si noi idiotii astia nu-ti ajungem nici la 10% din cate stii tu. Nu stii sa redimenzionezi, cauta pe youtube. Ai invatat sa pui un efect pe avatare (ca atat stii sa faci) si il adaugi pe toate pixel cu pixel copiat pe toate. Incearca sa-ti dai seama ca esti slab. Nu eu sunt copilul aici, eu m-am retras din battle-ul ala pentru ca tu care habar n-ai de PS vorbeai de un blur inexistent pe acea lucrare si de alte efecte pe care tu oricum nu le cunosti. Invata PS si apoi mai treci pe aici. copy/paste pe google translate si o sa intelegi tu ceva.

@,

Am încuiat Subiect ce l-ai deschis? pentru comentarii Lui oto?

Bine ce ai facut!

@, Esti prea tembel, am votat cu lucrarea mai buna. Am incercat toti sa te ajutam dar probabil in lumea ta tu esti un mare designer si noi idiotii astia nu-ti ajungem nici la 10% din cate stii tu. Nu stii sa redimenzionezi, cauta pe youtube. Ai invatat sa pui un efect pe avatare (ca atat stii sa faci) si il adaugi pe toate pixel cu pixel copiat pe toate. Incearca sa-ti dai seama ca esti slab. Nu eu sunt copilul aici, eu m-am retras din battle-ul ala pentru ca tu care habar n-ai de PS vorbeai de un blur inexistent pe acea lucrare si de alte efecte pe care tu oricum nu le cunosti. Invata PS si apoi mai treci pe aici. copy/paste pe google translate si o sa intelegi tu ceva.

Bine bine

Asta nu e treaba ta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.