Jump to content

[B-Zone Battle] Tup3u vs. KalashnikoV RPG3

trisk
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Tup3u

• Numele celui provocat : KalashnikoV RPG3

Tema luptei : Girl

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300 / 150x250

Deadline time posting : 24h

Edited by Tup3u

Hm, nici una dintre lucrări nu strălucesc dar am să aleg lucrarea cu numărul 1, textul nu mă impresionează, acest stramster arată urât pe orice stock, pe viitor nu-l mai folosi, dar ce ma determinat să aleg lucrarea ta a fost datorită acelui pattern care spun că dă un + imaginii, acea brodură nu treabuia pusă pe overlay, defapt nu trebuia deloc față de v2 care ai pus acel text secundar în colțul imaginii, nici numai se observă și acel text principal angila nu trebuia pus, dacă știai lăsat decât textul secundar.

Edited by Cristina

când am văzut bordurile, m-a luat cu fiori.

v1 - textul este ok deoarce l-ai evidențiat cu acel pattern, e bine că ai pus textul peste pattern, blurul este cald, plăcut ochiului, la fel și redimensionarea dar ai eșuat la bordură, nu mai pune bordura pe Overlay/HL/SL sau ce e acolo.

v2 - acest font nu este unul prea potrivit pentru acest tip de stock, + că ai pus pe soft light ''B-Zone'', l-ai pus și la 100 de m de textul principal și l-ai integrat în bordură, redimensionarea este bună, cât despre bordură, am aceeași observație ca la v1, blurul este cât de cât ok dar mai trebuia să reduci umpic din sharpen.

votez v1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.