Jump to content

Deschidere Server - Role Play.

Rough

Recommended Posts

Ba copilule, gandeste-te ca ar fi ceva unic. Nu il oblig pe Bobo sa faca, dar ar fi o idee buna. E decizia lui, ok? Ce ..... te bagi tu aici? Iesi acasa si stai in banca ta.

Multi vorbesc, putin cunosc. Multi ar trebui sa va faceti politicieni, serios. Aveti niste viziuni rupte din vise. Cati jucatori vom avea? 100-200? Eu zic sa va mai ganditi. Hard RolePlay frumos in Romania nu vom vedea probabil niciodata pentru ca nu poate fi adus in randul unor jucatori carora nu le plac regulile si strictetea.

Ba mai mult, mie mi se pare stupid sa te comporti pe un server ca in realitate. De ce as mai juca un joc care e la fel de greu ca viata si nu pot face nimic deosebit. Pur si simplu il vad ca pe o pierdere de timp pentru ca nu vad nimic distractiv in el, ci o tona de reguli. Imi place sa vad ca oamenii se distreaza pe un server RPG si ca ei se simt veseli, liberi, fara griji.

Nu am vorbit inca de un gamemode. Asta ar fi una dintre cele mai mari probleme ale unui astfel de server. Nu doresc sa investesc timp si bani intr-un alt gamemode pe care se vor juca foarte putini oameni si care nu are aproape nimic de adus comunitatii. Prefer sa investesc intr-un gamemode RPG pe care sa il putem duce la un nivel mult mai inalt si care sa fie mult mai cunoscut.

O zi faina!

Ba copilule, gandeste-te ca ar fi ceva unic. Nu il oblig pe Bobo sa faca, dar ar fi o idee buna. E decizia lui, ok? Ce ..... te bagi tu aici? Iesi acasa si stai in banca ta.

Sunt liber sa imi exprim opinia cum si tu ai facut-o si te-ai bagat.

De exemplu, ieri mi-a zis unu sa-l duc pana la CNN, am deschis masina sa dea g si a furat-o. Cu asa playeri nu poti sa deschizi un server HARD RP chiar daca ai GM-ul si hostul puse pe tava.

Ok. Am încercat să aduc acest tip de joc printre voi doar cu scopul de a exista mai multa distracție. Să te comporți realistic pe server reprezintă într-unffel modul de a face ceva într-un mediu virtual unde nu ești arestat și judecat ca în viața reală.

Până la urmă dacă fondatorului i se pare stupid nu mai contează nimic, cer topic closed.

Nu vreau sa repet dupa restul,dar au dreptate.HARD RP in romania,e o gluma...

GinoPanait27 cu niste amici deai lui,au un astfel de server(sau aveau,nu stiu sigur),un search pe google,si imposibil sa nu dati de el.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.