Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Portofoliu PRO

PRO
 Share

Recommended Posts

Frumos dar mi se pare ca unele creatii le-am mai vazut pe undeva nush unde dar sigur le-am mai vazut in rest e ok ...

Nu-l baga in seama PRO.Asta e spammerul comunitatii,nu poate sa spuna nimic bun/folositor.

E cea mai mare prostie sa pui pe un sig, numele render-ului... asa ca mai bine pui ce-ti vine in cap pe moment.

daca doriti sfaturi sau cateva tutriale bune, lasati-mi id-ul prin pm.

Nu scot bani.

new:

81618532179046627859.png

urasc render-ul dar...

C/C?

oh god , ti-am vazut lucrarea la SOTW , mi se pare cea mai reusita , faci niste lucrari foarte frumoase , felicitari. Imi poti da un PM cu un id de mess?

Edited by JusTMed

oh god , ti-am vazut lucrarea la SOTW , mi se pare cea mai reusita , faci niste lucrari foarte frumoase , felicitari. Imi poti da un PM cu un id de mess?

merci frumos !

rosotw este id-ul meu.

Ideea e absoluat geniala,dar ca sa fie perfecta,unde este sangele din corp,trebuia sa faci ramasite,iar piciorul rupt e bine pus.

Lucrare geniala.

Inteleg ce spui, problema esta ca daca micsoram logo-ul trebuia sa se integeaga/observe bine detalile. Ramasitele acelea ar fd isparut la o micosare mai puternica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.