Jump to content

[B-ZONE] "Bug" Gard S.F.

Westbrook Studio

Recommended Posts

Nick-ul tau: Westbrook

Server: RPG1

Descrierea bugului: Acel gard are o "gaura" (intrerupere) care deranjeaza enorm, poate nu deranjeaza playerul "casual" dar pe mine ca maper pe *404 not found error* ma deranjeaza putin deoarece acel gard este pus doar sa fie si nu se ridica la gradul serverului. (probail din lipsa de timp l-ati lasat asa, nu condamn pe nimeni).

Screenshot(s):

TQiMRgC.png

FHgOoAF.png

PS. Acum, eu ca un om care nu da doar din gura aseara am lucrat la gardul perfect care se ridica la nivelul acestui server pe care-l ador!

Screenshot(s):

4DuuiNb.jpg

MrMj1ll.jpg

qXpsLRw.jpg

Va rog luati-ma in considerare, vreau doar sa ajut.

PS. N-o sa pun aici obiectele, o sa le dau printr-un PM lui @Kelton or @F4L KillerFish, pentru a nu avea acees nimeni la acest gard.

PS2. Acum vor venii haterii cu comentarii de genul: "asta este o propunere", "acesta nu este un bug", "faci asta pentru nu stiu ce recompensa".

Respect

Asta e o chestie de script, nu e un bug

"Bug" are aproape 10 traduceri in limba romana, cea "normala" este de "gandac" adica "infractor in viata oamenilor" adica "o greseala".

Acum ca te-am lamurit fa +1 in alta parte, nu este nimic de la script, este ca cine a facut " harta" s-a grabit si nu l-a facut la nivelul asteptarilor unor jucatori.

Sper sa se i-a decizia corecta si-l adauge pe asta deoarece este frumos si se ridica nivelul comunitatii.

Şi de-aia nu poţi tu juca că e lipsa aia de gard acolo, nu?

Doamne...

Nu am zis asta, o iei gresit, cand fac ceva imi place sa iasa bine, sunt un perfectionist si am zis s-o fac eu daca scripterii nu au timp de mapping de nota 10 ca scriptingul.

Fa +1 in alta parte si tu.

PS. Data viitoare nu-l mai invoca pe Jesus.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.