Jump to content

[B-Zone TV] TRAILER DEVIL'S TRAP

Evoque
 Share

Recommended Posts

Buna ziua B-Zone, am decis sa postam trailerul de la noul film horror, Devil's Trap. Filmarile au fost terminate. Mai ramane sa facem o parte din voci si inca jumatate din munca de edit, ce vedeti aici nu este tot filmul, Devil's Trap va fi mult mai surprinzator si acaparant.

Foarte tare baietii,imi place daca asta e Trailler-ul inseamna ca filmul mare va fi foarte smecher. De la mine aveti +1 ,E prea fain.Continuati treaba cu filme poate veti avea o cariera in actorie ca actori sau chiar ca regizori.Toate cele bune continuati tot asa.

, este de 1000 de ori mai bun ca Dead Silence, si calitatea vocilor este superioara, povestea, absolut tot.

Repet, trailer-ul nu este filmul, acelea sunt doar cateva faze de pe la inceput importante, insa filmul e de 25 de minute si o sa vedeti ce complex este. Nu va dati pareri dupa trailer, ci dupa film.

PS: Da-mi un PM in legatura cu melodia.

Super trailerul, abea astept filmul :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.