Jump to content

[B-Zone Battle] DgS SkuNk vs. rOOkEt

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

hmm vote shunk a muncit m-ai mult la ea m-ai ales ca este stock si imi place textul bravo man :X .. rooket frumoasa si a ta dar nu trebuia sursa de lumina acolo, vad ca la text ai m-ai invatat.. felicitari la amandoi :P

NEW UPDATE

Nu mai aveti voie sa folositi creatii vechi sau creatii care sa contina numele vostru pe ele.Dupa ce membru provocat accepta battle-ul , topic-ul va fi inchis iar cei 2 vor trimite PM cu creatile lor designer-ului care a dat closed iar acest designer dupa ce le primeste le va posta in acel topic dar fara a spune numele celor care le-au facut.Fiecare propunere va trebuii sa fie argumentata , orice vot aiurea va fi anulat.

Thanks to StaeRRR.

sunt niste reguli totusi

Deci pana la urma se va anula sau?

Am o singura nelamurire...Cum de facea SkuNk asa de bine...aproape totul...+ ca textul...toti s-au mirat cum l-a facut....si...din cate stiu eu...aceasta cu splinter cell pe care ai puso la battle...am mai vazuto odata la semnatura ta...acum 1-2 luni...

Sunt foarte sigur ca a avuto la semnatura :| ... Daca cineva a mai vazut-o sa zica... :| (se vede diferenta dintre ultima creatie si aceasta cu splinter cell)

Edited by rOOkEt

Deci pana la urma se va anula sau?

Am o singura nelamurire...Cum de facea SkuNk asa de bine...aproape totul...+ ca textul...toti s-au mirat cum l-a facut....si...din cate stiu eu...aceasta cu splinter cell pe care ai puso la battle...am mai vazuto odata la semnatura ta...acum 1-2 luni...

Sunt foarte sigur ca a avuto la semnatura :| ... Daca cineva a mai vazut-o sa zica... :| (se vede diferenta dintre ultima creatie si aceasta cu splinter cell)

oricum ar trebui anulat pt ca u ai scrisu pe ea ;)

nu ai voie sa sa scrie numele tau pe lucrare.

scz de off normal daca se tinea cont de regulile acelea trebuia sa se dea pm la un designer si el le publica asa mi se parea m-ai bine sa nu iasa certuri , si fiecare trimitea lucrarea impreuna cu psd. ca vad ca sunt cateva nelamuriri :P

oricum ar trebui anulat pt ca u ai scrisu pe ea ;)

nu ai voie sa sa scrie numele tau pe lucrare.

Da...dar eu am pus doar numele meu...pe cand SkuNk...nici macar nu e lucrarea lui.... :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.