Jump to content

[Winner duBliss][B-zone Battle]florinacyo VS [F4L]duBliss

dubliss
 Share

Recommended Posts

Vote dubliss . Imi plac efectele dar cel mai mult imi place cum a facut culorile alea ...:X Edited by F4L CAppY

Amandoua sunt foarte frumoase,dar...

florinacyo: putin incarcata,flow-ul cam slab si depth aproape deloc,dar textul e frumos

dubliss: lumina e cam slaba,iar efectele sunt frumoase,dar sus cand se termina c4d-ul se vede o linie asa,trebuia sa stergi....aia strica destul de mult lucrarea.Textul e bun si imi place cum arata sigla aia.

In concluzie vote dubliss.

Felicitari amandurora ;) !

Amandoua sunt foarte frumoase,dar...

florinacyo: putin incarcata,flow-ul cam slab si depth aproape deloc,dar textul e frumos

dubliss: lumina e cam slaba,iar efectele sunt frumoase,dar sus cand se termina c4d-ul se vede o linie asa,trebuia sa stergi....aia strica destul de mult lucrarea.Textul e bun si imi place cum arata sigla aia.

In concluzie vote dubliss.

Felicitari amandurora ;) !

stiu dunga aia albastra nu ?

am observato cand am terminat si pt ca aveam multe layere si copy de layere nu am mai stiut care e :))

makr am invatat cv Numeste intotdeauna layerele :))

Foarte reusite ambele dar,

Florinacyo: Chiar imi place,textu,efectele,dar e tot stilul ala,si simplu :|.

duBliss: Sincer acum numai stilul asta sti sa-l faci la Tema(Fotbal) ?,am vazut acolo ca nu ai pus bine C4D'urile alea,se ved dungile alea asa,si lumina aia cam puternica.

Concluzie: Vote florinacyo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.