Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[Battle] Sari Vs T y

Parker X
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Sari

Numele celui provocat : @,

Tema luptei : Ly1oJzT.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150*300 - 150*280 - 150*250

Deadline time posting : 24 Hours

@@Undoo,

Pot ocupa daca accepta?

Edited by RW Sari

Deja stiu care cum a lucrat.. vai si amar :)

Votez V1, are un efect frumos, si acea lumina e un efect bun asupra apei .

Edited by Cristina
din păcate nu ești în juriu

Votez lucrarea 2.

Imi place incadrarea imaginii, border-ul, efectele dupa parerea mea ii ofera o alta infatisare, in schimb, textul e prost pozitionat, dropshadow-ul nu avea ce cauta acolo si font-ul nu e cel mai potrivit. Te trage mult in jos acel text, pacat, dar ai mai putine greseli fata de prima lucrare.

La prima lucrare, blur-ul e prea puternic si e un blur de care intalnesti la tot pasul, nu sunt de parere ca se potriveste, border-ul prea strident in schimb text-ul se mananca bine cu imaginea si se potriveste, dar totusi cred ca nu e buna pozitionarea acestuia, in rest, totul este ok.

V1, efectele sunt destul de bune, borderul e ok, iar textul se potrivește, culoarea și poziționarea fiind acceptabile.

La V2...O trage mult în jos acel text cu drop shadow aiurea, la distanță prea mare, iar fontul e cam nepotrivit.

V2 e prea întunecată,nu merge pe acest stock
Textul e praf
V1 e ok,text fain
Preferam sa lasi imaginea hd, nu sa pui blur
Arata mai bine. Oricum, votez v1

EDIT: @, Sterge ce ai zis , se anuleaza battle-ul din cauza ta.

Oricum , eu nu stiu cum lucreaza fiecare.

Edited by Highlander

Votez lucrarea 2.

Imi place incadrarea imaginii, border-ul, efectele dupa parerea mea ii ofera o alta infatisare, in schimb, textul e prost pozitionat, dropshadow-ul nu avea ce cauta acolo si font-ul nu e cel mai potrivit. Te trage mult in jos acel text, pacat, dar ai mai putine greseli fata de prima lucrare.

La prima lucrare, blur-ul e prea puternic si e un blur de care intalnesti la tot pasul, nu sunt de parere ca se potriveste, border-ul prea strident in schimb text-ul se mananca bine cu imaginea si se potriveste, dar totusi cred ca nu e buna pozitionarea acestuia, in rest, totul este ok.

ai votat V2 că știi că e făcută de T y , :))

trebuie să fii chior să zici că blurul la prima lucrare e puternic, tu nu vezi noanțele de hard light la a doua lucrare? te-ai uitat la poza inițială? mai bine folosim un blur care ''îl folosește toată lumea'' decât să denaturăm culorile și pe deasupra mai plasăm și un text urât în colțuri, pe un size urât și pe un layer style și mai urât. efectele la v1 sunt mai calde, chiar dacă bordura e praf și textul nu e strălucit, tot e o lucrare mai bună ca v2, redimensionarea e ok în ambele lucrări.

votez v1.

V1 - Blur potrivit, text ok, stock-ul bine incadrat

V2 - Text praf, Blur-ul ala nu prea se potriveste pe stock.

votez v1

Edited by Cristina

V1: ai pus bine acel text, borderul este ok, blurul se potriveşte, daca puneai la gaussian blur 1.0 era perfect

V2: border urat, acel dropshadow nu are ce cauta acolo tu ai bifat dropshadow si ai dat ok, text praf

Votez V1

Edited by F4L drE jR

- V1: Textul prost poziționat, borderul strică calitatea imaginii, însă blurul e bine scos în evidență.

- V2: Text prost lucrat, un font nu prea bine ales și blur în exces.

Votez: V1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.