Parker X Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 (edited) Numele meu : Sari Numele celui provocat : @, Tema luptei : Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150*300 - 150*280 - 150*250 Deadline time posting : 24 Hours @@Undoo, Pot ocupa daca accepta? Edited July 25, 2015 by RW Sari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tvarsky Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Accept! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 mă ocup eu de acest battle aștept lucrările prin pm însoțite de psd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 (edited) V1 : V2: START VOT! *Doar cei din juriu votează.* Edited July 25, 2015 by Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
levazy Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 (edited) Deja stiu care cum a lucrat.. vai si amar Votez V1, are un efect frumos, si acea lumina e un efect bun asupra apei . Edited July 25, 2015 by Cristina din păcate nu ești în juriu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeTee7 Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Votez lucrarea 2. Imi place incadrarea imaginii, border-ul, efectele dupa parerea mea ii ofera o alta infatisare, in schimb, textul e prost pozitionat, dropshadow-ul nu avea ce cauta acolo si font-ul nu e cel mai potrivit. Te trage mult in jos acel text, pacat, dar ai mai putine greseli fata de prima lucrare. La prima lucrare, blur-ul e prea puternic si e un blur de care intalnesti la tot pasul, nu sunt de parere ca se potriveste, border-ul prea strident in schimb text-ul se mananca bine cu imaginea si se potriveste, dar totusi cred ca nu e buna pozitionarea acestuia, in rest, totul este ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 V1, efectele sunt destul de bune, borderul e ok, iar textul se potrivește, culoarea și poziționarea fiind acceptabile. La V2...O trage mult în jos acel text cu drop shadow aiurea, la distanță prea mare, iar fontul e cam nepotrivit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 (edited) V2 e prea întunecată,nu merge pe acest stockTextul e prafV1 e ok,text fainPreferam sa lasi imaginea hd, nu sa pui blurArata mai bine. Oricum, votez v1 EDIT: @, Sterge ce ai zis , se anuleaza battle-ul din cauza ta. Oricum , eu nu stiu cum lucreaza fiecare. Edited July 26, 2015 by Highlander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Votez lucrarea 2. Imi place incadrarea imaginii, border-ul, efectele dupa parerea mea ii ofera o alta infatisare, in schimb, textul e prost pozitionat, dropshadow-ul nu avea ce cauta acolo si font-ul nu e cel mai potrivit. Te trage mult in jos acel text, pacat, dar ai mai putine greseli fata de prima lucrare. La prima lucrare, blur-ul e prea puternic si e un blur de care intalnesti la tot pasul, nu sunt de parere ca se potriveste, border-ul prea strident in schimb text-ul se mananca bine cu imaginea si se potriveste, dar totusi cred ca nu e buna pozitionarea acestuia, in rest, totul este ok. ai votat V2 că știi că e făcută de T y , trebuie să fii chior să zici că blurul la prima lucrare e puternic, tu nu vezi noanțele de hard light la a doua lucrare? te-ai uitat la poza inițială? mai bine folosim un blur care ''îl folosește toată lumea'' decât să denaturăm culorile și pe deasupra mai plasăm și un text urât în colțuri, pe un size urât și pe un layer style și mai urât. efectele la v1 sunt mai calde, chiar dacă bordura e praf și textul nu e strălucit, tot e o lucrare mai bună ca v2, redimensionarea e ok în ambele lucrări. votez v1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) V1 - Blur potrivit, text ok, stock-ul bine incadrat V2 - Text praf, Blur-ul ala nu prea se potriveste pe stock. votez v1 Edited July 29, 2015 by Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 @,DIN CÂTE ȘTIU EU NU FACI PARTE DIN JURIU NU ? WARNED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C a s s i o Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) - Edited August 4, 2015 by Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 @,DIN CÂTE ȘTIU EU NU FACI PARTE DIN JURIU, WARNED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) V1: ai pus bine acel text, borderul este ok, blurul se potriveşte, daca puneai la gaussian blur 1.0 era perfect V2: border urat, acel dropshadow nu are ce cauta acolo tu ai bifat dropshadow si ai dat ok, text praf Votez V1 Edited August 4, 2015 by F4L drE jR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 votez v1. As fi votat cu lucrarea numarul 2 daca textul ala nu era acolo. Drop shadow la distanta aia? In coltul ala? Serios... va mai numiti designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogge Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 - V1: Textul prost poziționat, borderul strică calitatea imaginii, însă blurul e bine scos în evidență. - V2: Text prost lucrat, un font nu prea bine ales și blur în exces. • Votez: V1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Scorul este 5-1. Vă rog frumos cei care sunteți în juriu să votați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) Având în vedere că nu s-a mai votat de 5 zile închid acest topic. Câștigătorul este @@RW Parker, Felicitări ! Edited August 19, 2015 by Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts