Jump to content

Cerere SilviuM semnatura

ToV SilviuM
 Share

Recommended Posts

Nick: SilviuM

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://giphy.com/gifs/explosion-army-weapon-m9XiKywsAXAiI

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Vreau sa fie ceva legat de NG.

Text: SilviuM ; National Guard ; National Guard member, s.a.m.d.

Dimensiuni: voi stiti.

Alte precizari: Nu vreau neaparat acel gif. Daca puteti sa-l faceti pe ala misto si color ar fi super, daca nu, puteti folosi orice altceva care are legatura cu soldati, NG, d-astea. Dar vreau sa fie .gif neaparat :) .

In 4 zile nu ati reusit macar o creatie sa imi faceti..? Adica serios acum, nu va cer imposibilul. Sunteti multi designeri si sunteti talentati, nu va consum prea mult din timpul vostru. Va rog, aruncati-va si voi un ochi aici, daca tot...

Deşi sunt doar un amator pot să spun că m-am întrecut pe mine însumi în această lucrare. Sper să-ţi placă, chiar dacă am exagerat puţin cu detaliile. Sunt deschis către orice fel de critică.

vZwjPHZ.jpg

deja deveniți penibili, pentru posturi și +1 faceți orice

@@Merisor, bravo! Apreciez ca ai folosit unele idei precizate de mine in privat. Ti-am spus ca ai un viitor maret, dar mai ai de invatat de la mine cate putin.

@@South Silviu, sper sa folosesti poza lui Merisor, deoarece este arta pura.

felicitări pentru o sancțiune.

@@zeAma69, asta numesti tu creatie? In PAINT?

felicitări pentru o sanțiune.

revenind la acest topic, dublu-post este interzis.

topic închis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.