Jump to content

Plangere Ikarus14 Ban aiurea + Nu isi face treaba

Leonard RPG 3
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: LeoN

Numele celui reclamat: Ikarus14

Descrierea situatiei: Nu raspunde decat daca vrea si cand o face este doar pentru a sanctiona. L-am intrebat cum fac un clock din redstone si bineinteles ca nu imi raspunde si sta pe invizibil aiurea.

Martori: Fara Numar

Alte precizari: Astept regula + explicatia !

DOAR MOSLADATORIE

Edited by Leonard RPG 3

Da, stau pe invizibil aiurea. ( verific playerii )

Da, nu raspund. ( cand se face spam pe helpme )

Da, nu-mi fac treaba. ( decat ca am dovezi la fiecare kick, mute, jail si te asigur ca mi-o fac )

Da, ti-am dat ban aiurea. ( mos ti-a dat )

Dovada: http://imgur.com/TgkNQhB,0R7YTlu#1

Esti cam sensibil, nu?

Chatul este editat = Dovada nula + ca doresc sa vad regula :) Din moment ce eu am dat un helpme si am asteptat sa mi se raspunda iar tu nu ai raspuns ca 'verificai jucatorii' care nici macar nu se vad in poza ta pentru mine este = cu 0. Daca ai verificat un jucator doresc sa vad pe cine :D

In plus de asta, ce raspuns a fost acela: Nu ajungeti? Asa se comporta un membru staff? Daca nu este gata raspunzi playerilor cum se cuvine nu cu vorbe de moderator care trebuie ridicat in slavi

Edited by Leonard RPG 3

Ai asteptat sa ti se raspunda? Ai facut direct spam, se pot verifica logurile. Esti un mincinos notoriu, si toata lumea stie asta.

@, Da, am asteptat. Am pus o simpla intrebare: Am o intrebare dupa care am inceput sa fac spam vazand ca nu sunt bagat in seama de un membru staff online care sta si nu face nimica

EDIT: Iti aduc si videoclip in 5-10 minute daca astepti :)

Edited by Leonard RPG 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.